Misieka4b5v6 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Pewnie nie puścił bo policzyl swój czas pracy nad tym opisem 4dniowki hahah i musiał wyjść na swoje ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Szaman nadal jeździsz srebrna strzała ?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Tak dalej sie kulam Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 A masz oklejanie auto folią? W paski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 no i co Siara dogadałeś się o ten gwint czy nie bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 52 minuty temu, Zemis napisał: no i co Siara dogadałeś się o ten gwint czy nie bardzo? A to Ty mi pisałeś miałem dziś pisać kto to taka dobra dusza. Jutro ma być chyba u mnie. Jaka dzięki, zobaczymy co to. Ten gość to chyba też klubowy.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 A masz oklejanie auto folią? W paskiA no okleilem jakos to chyba wyglada, po zimie zrywamWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 A no okleilem jakos to chyba wyglada, po zimie zrywam, i szukam 17 na zamianeWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 I modzisz coś dalej czy już nie ma co ?;) Pany audi dzeksona jeździ w Sączu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Nic, do modzenia mam co innegoWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Tak. Na Kli. Aktualnie jest niebieski mat. Zaczepilem dawniej na drodze nowego właściciela bo ramki klubowe ma dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 siara podeślij mi nr konta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 16 minut temu, ryba85 napisał: siara podeślij mi nr konta . A ja mogę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Jacek pewnie że tak .podeśle ci jakiego miliona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Siara nie mam zielonego pojęcia czy gość jest z klubu. Zauważyłem ogłoszenie a kojarzyłem coś, że szukasz no to czemu miałem nie napisać:) jakbyś wiedział bądź widział gdzieś ładne fotele sportline lub alcantara+ skóra do Passat b6 to daj znać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Siema Ryba co tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 2 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 leci powoli.na nic czasu nie ma jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Co Ty nie powiesz. .. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi