Adas25 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 to jak z tym spotem robimy w ta niedziele czy w nastepna?
bronekb5 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Ja też w tą niedzielę nie dam rady ale przynajmniej mam auto zrobione :> Śmiga z turbinką po regeneracji jak złoto. W następną niedzielę też wyjazd się kroi, więc "grupa gorlicka" się nie pojawi w pełnym, jakże zawsze licznym składzie. Nie wiem jak Artur, może by coś napisał Proponuje zrobić w tą - jak tradycja nakazuje, a wtedy za 2 tygodnie się pojawię bez problemu i może Artura wezmę ze sobą
Mike_G_A4 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 No jeżeli o mnie chodzi to też proponowałbym żeby się spotkać w niedziele nie mieszać juz w tych terminach ale sam nie wiem czy się pokaże bo motocykl w ruchu w niedziele jak będzie ładna pogoda więc jak będe wracał to zawitam.
athek55 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 a którą godzinę proponujecie ??? mi by pasowała 16. choć i jeszcze wczesniej bylo by lepiej. niestety o 17 nie dam rady wiec o 16 było by ok bo bym chociaż na chwilkę wpadł
siara Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 He he LOKO-s a ja Cię widziałm jak pakowałeś się do Furacza dziś pod sklepem Zabrzu Trąbiłem ale wszyscy się obejrzeli oprócz Ciebie
Mike_G_A4 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Dla mnie odpowiada i tak bede z domu jechał, przemek możemy się spotkać po drodze i zobaczymy czy teraz twoja da radę trochę dymu za mna ale odczucie mocy podobne jak u Songo tylko bez poślizgów
Adas25 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 a moze jutro sie poscigamy na tej nowej obwodnicy podegrodzia? jest zamknieta ale asfalcik az kusi co wy na to?
Mike_G_A4 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 no ja się pisze jak co dosć jestem pewien tego auta , ale bedzie polić teraz z 15 bo w ogóle jej nie oszczędzam
Adas25 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 ale jak by padalo to sie spotykamy pod galeria golabkowice jak ostanio
Cris Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 niech ktoś napisze gdzie dokładnie i o ktorej.
Adas25 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 godzina 16 pod media jesli bedzie padac to podziemny garaz pod galeria golabkowice
Mike_G_A4 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Być może moja B6 będzie do sprzedania jak ktoś zainteresowany pisać PW.
kantek1 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Kolejny raz omija mnie spot ;( niestety ... Michał a co to się dzieje że sprzedajesz taką furkę ???
Rekomendowane odpowiedzi