Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 dolicz jeszcze Ogra , Sokola ,Themona i kilku innych "gagatków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 dolicz jeszcze Ogra , Sokola ,Themona i kilku innych "gagatków" no to cały Kraków i zapewne nie tylko by się napił cośik Młody działaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 no to może pierwszy week sierpnia? Młody może byś zapytał czy nie byłoby z 10-15 pokoi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 no to może pierwszy week sierpnia? Młody może byś zapytał czy nie byłoby z 10-15 pokoi? no ale moze ciut lepszy standard niz ostatnio :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 haaaaaalo coś się tu dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 no jedzmy gdzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Młody naobiecywał i nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Młody ma auto w naprawie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Młody a moze przyjedziesz do Dębna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Młody a moze przyjedziesz do Dębna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Jesli zrobię auto to napewno sięJA KRAKÓW :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 PKS-em tez nie masz daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 PKS-em tez nie masz daleko To już 6 lat nie wiem jak wygląda zamówisz mi bilet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 no moze bym nawet i przyjechal po Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 no moze bym nawet i przyjechal po Ciebie Oooo pełen wypas mogę całą drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 no moze bym nawet i przyjechal po Ciebie Oooo pełen wypas mogę całą drogę jak coś to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 no zadeklarować trzeba się wcześniej w razie czego , chodzi o rezerwacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Młody po Rożnowie ma was już dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_pogórze.g Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Nowy sącz spi chyba juz od tygodnia czekam na jakąś date spotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Narazie nie mam samochodu mam przyjechać MPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi