Cris Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 i w rozliczeniu zostawi Ci swwoja B5 :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 19:23_________________________________________________ :polew: gorzej jak Siara Ci Tomek karze doplacic
Młody Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Ta...... Ale ile worów zielonych muszę zabrać??? Pytam żebym nie wziął za dużo jak za dużo wezmiesz to od razu do baru pojedziemy. wkoncu bedzie co oblać WTF sprzedajesz ? whay ? to co teraz ?
Cris Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Ta...... Ale ile worów zielonych muszę zabrać??? Pytam żebym nie wziął za dużo jak za dużo wezmiesz to od razu do baru pojedziemy. wkoncu bedzie co oblać WTF sprzedajesz ? whay ? to co teraz ? zmienia na lepsze czyli B5 :gwizdanie:
siara Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 gorzej jak Siara Ci Tomek karze doplacic no ba przecież to S4
tomasz_gti Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Ta...... Ale ile worów zielonych muszę zabrać??? Pytam żebym nie wziął za dużo jak za dużo wezmiesz to od razu do baru pojedziemy. wkoncu bedzie co oblać WTF sprzedajesz ? whay ? to co teraz ? szukam jakiego B5
siara Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Ta...... Ale ile worów zielonych muszę zabrać??? Pytam żebym nie wziął za dużo jak za dużo wezmiesz to od razu do baru pojedziemy. wkoncu bedzie co oblać Też jestem za
Młody Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Ta...... Ale ile worów zielonych muszę zabrać??? Pytam żebym nie wziął za dużo jak za dużo wezmiesz to od razu do baru pojedziemy. wkoncu bedzie co oblać WTF sprzedajesz ? whay ? to co teraz ? szukam jakiego B5 :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: No chyba że RS4 też taki plan miałem
tomasz_gti Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Ta...... Ale ile worów zielonych muszę zabrać??? Pytam żebym nie wziął za dużo jak za dużo wezmiesz to od razu do baru pojedziemy. wkoncu bedzie co oblać WTF sprzedajesz ? whay ? to co teraz ? szukam jakiego B5 :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: No chyba że RS4 też taki plan miałem nie ma szans cos maks 18 tyś zeta kasa na dom potrzebna
ryba85 Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 chlopaki nie ma sprawy mozecie mi zatankowac bryke Slepy jak miałbym jechac to tylko swoim autem. mam wolna niedziele to na brzany sie wybieram bo juz pora na nie. Michał ale cos ostatnio nie widzialem cie na parkingu przy słupie? [br]Dopisany: 18 Październik 2011, 22:01_________________________________________________tomek co ty gadasz?sprzedajesz bryke?
LOKO Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 [br]tomek co ty gadasz?sprzedajesz bryke? Pół strony o tym było... :polew: [br]Dopisany: 19 Październik 2011, 07:50_________________________________________________Widzę Tomek że i Ty masz neta i brak twórczości z rana w robocie :gwizdanie:
tomasz_gti Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 [br]tomek co ty gadasz?sprzedajesz bryke? Pół strony o tym było... :polew: [br]Dopisany: 19 Październik 2011, 07:50_________________________________________________Widzę Tomek że i Ty masz neta i brak twórczości z rana w robocie :gwizdanie: tak sie składa ze narazie jestem bez roboty to na necie siedze i sie rozglądam za jakim samochodem dla siebie
LOKO Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Gdyby nie to że i ja mam zamiar się brać za budowę domu to na zamianę bym poszedł
tomasz_gti Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 w sumie mógłbym sie zamieniać autko masz zadbane i coraz bardziej zaczyna mnie ten motor interesować
LOKO Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Ostatnio widziałeś moje auto w wersji zaniedbanej...chyba z tydzień nie myte! Ideału na pewno nie znajdziesz - w końcu to już min. 10letnie auto będzie... ale za 15-16 już ładne auto możesz wyrwać
Cris Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Dzis rano kolega sie chwalil nowym nabytkiem po lift 2000 rok 1.9 tdi.dal 10 tys. Ori alusy i ladne auto.
LOKO Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Czyżby kolejny spotowicz...?
Cris Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Raczej nie bo jego syn ma 2 latka.i nonstop jezdzi z nim do szpitala w krk.strasznie chory jest od urodzenia. [br]Dopisany: 19 Październik 2011, 10:59_________________________________________________Tomek daj ogloszenie na forum ze zamiana na b5 z doplata.
wolantt Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Panowie co ze spotem w niedziele, jak pisałem wcześniej jestem w szkole do 18:15 tak jak Michał... Wiec czy umawiamy sie o 18:25 w Galerii Gołąbkowice, czy Wy się spotykacie o 16??
Cris Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 :gwizdanie: cos nam koledzy dzis milcza
Rekomendowane odpowiedzi