Cris Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Wystarczyło głosowanie nic więcej dlatego iż raz już była wyznaczona osoba i były pretensje dlaczego, jak, ja chciałem, a mogłem ja . Nie chcę takie sytuacji. Wystarczy wyznaczyć i po sprawie. to przez to pisalem tez a czasem nie ktore sprawy obracaj w zart. ja ze swej strony Cie przepraszam ale sam powiedz ze nowy nie wie gdzie ma jechac.skoro pisze media my w galeri
Młody Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Wybierzcie kogoś normalnego i po sprawie. Przede wszystkim osobę która będzie miała czas się zajmować spotami i je organizować.Osobę która nie uważa samochodu za szpan. Bo to jest totalnie puste,śmieszne oraz żałosne . Osobę która potrafi się wypowiedzieć logicznie oraz nie ubliża innym na forum w tym momencie Ty mi ublizasz To nie ja zacząłem . Chcesz prowadzić nie widzę problemu. Tylko że nie widzę poparcia. [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 22:21_________________________________________________ Wystarczyło głosowanie nic więcej dlatego iż raz już była wyznaczona osoba i były pretensje dlaczego, jak, ja chciałem, a mogłem ja . Nie chcę takie sytuacji. Wystarczy wyznaczyć i po sprawie. to przez to pisalem tez a czasem nie ktore sprawy obracaj w zart. ja ze swej strony Cie przepraszam ale sam powiedz ze nowy nie wie gdzie ma jechac.skoro pisze media my w galeri Wiesz na żart mi to nie wyglądało ale O>K też Cię przepraszam ale nie pozwolę sobie aby ktoś po mnie jechał. Rozumiem że są pretensje. Dlatego też piszę o osobę która będzie miała czas i chęci a nie że po miesiącu się jej znudzi.
Młody Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 ja tez:) sobie nie pozwole:) No i dobrze ja spadam. Wybierzcie kogo chcecie zgłaszam go Hugo lub Modowi i ta osoba będzie prowadzić . Powiedzmy czas głosowania do soboty Ja osobiscie dałbym 1 Mike_G_A4 -jesli chce lub Ciebie Cris widać że chcesz działać tylko troszkę ogłady
Cris Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 ja dziękuje KLI nie będzie nikogo kuło w oczy lub przerejestruje auto na teścia będę miał OST
wolantt Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Widzę, że tu ostro się dzieje, jeśli chodzi o spoty to dla mnie może być Cris, oddaję głos... A tak na marginesie to rozwala mnie jak "ktoś" robi selekcje ludzi po tablicach rejestracyjnych...
Mike_G_A4 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Co za walka, ale czułem że tak będzie.
LOKO Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Jazda piękna.... Ja również oddaje ew. głos na Crisa. A Ty Mike co myślisz?
Mike_G_A4 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 A co ja mam do tego ?? Jak Crisu chce to niech rządzi jak ma chęci i czas.
LOKO Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Weźcie mi wytłumaczcie co tu jest takiego strasznego do rządzenia...??
Mike_G_A4 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłaszamy Crisa i już często bywa będzie organizował wątek
Mike_G_A4 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Dokładnie Crisu jak chcesz to ja napisze Młodemu PW.
Cris Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 To nie musze byc ja.chodzi oto ze my wiemy gdzie spot.a nowy nie bo my w galeri a naglowek media.dla mnie moze to prowadzic Mike , loko siara ktokolwiek.aby tylko zmieniac.ostatnio blady pytal gdzie w koncu bo w naglowku media.i jak nowi maja przyjezdzac?
LOKO Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Crisu zostałeś wybrany w "losowaniu" więc przyjmij zaszczyty i skończmy ten temat
Mike_G_A4 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 No właśnie Crisu jesteś tu często i móglbyś to zrobić ja dość często w tygodniu nie mam czasu wejść i nie chcę brać tego na siebie a potem się nie wywiązać. Jesteś wybrany pisze PW do młodego.[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 08:56_________________________________________________http://autoportum.otomoto.pl/tab?page=2 patrzcie jakie ceny
LOKO Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 http://autoportum.otomoto.pl/audi-a6-audi-a6-3-0tdi-quattro-C21877517.html Mike jakbyś jechał to ja tą biore :polew:
Cris Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja powiedzialem ze dziekuje ale nie.na spotach kazdy mowi ze trzeba zmienic.a tu bylo jak bylo.jakbym wiedzial bym nic nie pisal.a na spoty moge do brzeska jezdzic.km. Mam te same co do ns. Tyle z mojej strony.
tomasz_gti Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 http://autoportum.otomoto.pl/audi-a6-audi-a6-3-0tdi-quattro-C21877517.html Mike jakbyś jechał to ja tą biore :polew: co te auta takie tanie
Rekomendowane odpowiedzi