Młody Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 MŁODYkiedy coś zorganizujesz wspólnego zima idzie :gwizdanie: No trzeba będzie się grzać narazie czakam na maku a co? maku ma Ci przywieść dmuchaną lale żeby Cię zmotywowała? zorganizuj to my Ci przywieziemy Nie ale on trzyma moje tempo w piciu :> taaaa ' date=' czyli jedna flaszka w dwójkę na dwa dni [/quote'] Może i jedna ale pięcio litrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 z tą 5 litrową flaszką jest jak z waszymi spotami w NS. Niby są ale nikt ich nie widział :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 z tą 5 litrową flaszką jest jak z waszymi spotami w NS. Niby są ale nikt ich nie widział :polew: To chyba te zdjęcia są z kosmosu :gwizdanie: z tego co wiem to o wiele osób nie wpada na spoty w KRK przez Ciebie tak że wiesz nie błyskaj mi tu podpis "Naczelny Szyderca " :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 z tego co wiem to o wiele osób nie wpada na spoty w KRK przez Ciebie szczerze? mam to w d... szkoda tylko że są takie piz*y że mi nie powiedzą tego w oczy tylko za plecami Serdecznie pozdrawiam "moich faworytów" wogóle to jak ma się wyżej zacytowany tekst do tego co napisałem? Nie widzę związku :gwizdanie: Musisz użyć lepszych argumentów bo nie błysnąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 spokój kurde tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 spokój kurde tutaj Przecież jest spokój , normalna wymiana poglądów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 No właśnie sam bym się dowiedział , Młody to kto tak opowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Może wyjaśnicie sobie to przy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 ja tam nie zamierzam nic wyjaśniać. jak mnie ktoś nie lubi to mam to w d.upie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Nie czaje tutaj czegoś Przeciez Trzenia nie da sie nie lubieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 ja tam nie zamierzam nic wyjaśniać. jak mnie ktoś nie lubi to mam to w d.upie i tyle to może niech Ci powie wprost jak menczyzna a nie chowa się po kątach jak jakaś .......a tak poza wszystkim proszę nie siać bo zaraz Mod wraca :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Jutro odbieram Maku211 czyli nastepny spot w pełnym gronie a w grudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 no witam juz z tej lepszej czesci swiata wrocilem wiec pijemy ... teraz tylko musze czekac na mlodego jakies 7 godzin ale spoko moze znajdzie 2 bieg w aucie i jakos dojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ha ha znalazłem nawet 6 - bieg i to Ty się w pasy zapinałes a tak wogóle to dobrzej że jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 dobra przyznaje mlody pokazal co ta jego calibra potrafi. a jesli chodzi o pasy to sam w pospiechu zapinales .. sam wiesz kiedy :PPPPPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Siema Maku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 no wiec panowie i panie ( mlody) juz sie zaaklimatyzowalem wiec trzeba jakiegos spocika zrobic . moze teraz krakow przyjedzie do nas:D.. chetni wpisywac sie na liste . i podac termin kiedy co komu pasuje . cos sie wymysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Mi tam w sumie obojętne kiedy żebym tylko wiedział przynajmniej z tydzień wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi