tomasz_gti Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 No to jutro jeszcze lotkę muszę wkleić jak tyle chętnych na spota będzie szkoda tylko że zderzaka nie będzie oj gościu zderzak miał być na spota. ale trudno. ja właśnie s4 zakupiłem
Mike_G_A4 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 no to już nie moja wina bo się kolega nie wywiązał pozatym brak mu plastiku do spawania, a ja jednak poczekam i bedę mial zderzak po swojemu nie chce od s4
LOKO Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Michał a lotka w końcu bedzie?? No to jutro jeszcze lotkę muszę wkleić jak tyle chętnych na spota będzie szkoda tylko że zderzaka nie będzie Crisu czytamy ze zrozumieniem :polew:
Cris Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Michał a lotka w końcu bedzie?? No to jutro jeszcze lotkę muszę wkleić jak tyle chętnych na spota będzie szkoda tylko że zderzaka nie będzie Crisu czytamy ze zrozumieniem :polew: :bicz3:
LOKO Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Michał a lotka w końcu bedzie?? No to jutro jeszcze lotkę muszę wkleić jak tyle chętnych na spota będzie szkoda tylko że zderzaka nie będzie Crisu czytamy ze zrozumieniem :polew: :bicz3: Ale już wiesz co z lotką..??
Mike_G_A4 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale jakby była to takiego filmiku pewnie na żadnym forum nie ma, a ty to od razu bierzesz na serio
LOKO Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 No bo ja wszystko na serio i na poważnie... :polew:
bronekb5 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja tam jak siara prosi to się pojawię zapewne na momentum Nie wiem czy sobie nie sprawie nowego aku+, bo mnie kontrolki dziś rano mówiły, że im mało prądu
tomasz_gti Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Chyba będzie bitka w niedziele o to chyba trzeba będzie jakiego kija zabrać ze sobą
Cris Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Chyba będzie bitka w niedziele o to chyba trzeba będzie jakiego kija zabrać ze sobą :polew:
Mike_G_A4 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 bierz klucz do kół tylko długi a nie kija
Cris Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 bierz klucz do kół tylko długi a nie kija zapowiada się ciekawie.
Mike_G_A4 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 i ochroniarza sklepiemy w imieniu ACTA ze robi zdjecia bez naszej zgody
Cris Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 i ochroniarza sklepiemy w imieniu ACTA ze robi zdjecia bez naszej zgody dokładnie.
tomasz_gti Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 bierz klucz do kół tylko długi a nie kija rurka metrowa z nierdzewki będzie git
Mike_G_A4 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 kurde to ja jakiś słupek z ogrodzenia przywiozę :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi