Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 gdzie tak dobrze było?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Do ślizgania Q wszędzie dobrze - a najlepiej jak jeszcze nieodśnieżone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 zacne zdjęcia i w sumie nie takie złe.. na następny raz trzeba zebrać w jednej grupie, a nie tak rozrzucone Ty stałeś koło bory. my się skupiliśmy w kupie. Heh obiecuję następnym razem przestawię borę i stanę bliżej To był błąd początkującego spotowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Heh obiecuję następnym razem przestawię borę i stanę bliżej To był błąd początkującego spotowicza zanosi sie ze kolega bedzie nas odwiedzał czesciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jeśli tylko studia nie będą mi wypadały wtedy co spoty to będę wpadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jeśli tylko studia nie będą mi wypadały wtedy co spoty to będę wpadał no bardzo dobrze.Prymitywni ludzie Ci się spodobali?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Pany a gdzie foto mojego strucla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Pany a gdzie foto mojego strucla ? jak stałeś daleko od nas to co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Pany a gdzie foto mojego strucla ? jak stałeś daleko od nas to co dobra dobra taki z Ciebie kolega :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 następnym razem Ci zrobię. [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 17:11_________________________________________________Michał albo reszta B6 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=242885.0;topicseen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Może poje.....ł parkingi... :polew: Co do ślizgawki to Wolantt już był tam gdzie ja pracuję więc widział jaki przyjemny "plac zabaw" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 na pewno powalił parkingi :polew: on w końcu z wawy jest :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 A widziałem dziś koło 16 Loko jak popylał gdzieś w stronę Sącza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 napisz na malopolskim widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 ktoś się nie bał i Loko zajebał.(w sensie ukradł) :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja nic nie mówię kto, bo sam nie jechał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 z kochanką :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 to teraz masz przegwizdane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi