Młody Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tu Hugo dobrze powiedział http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=243089.msg2916779#msg2916779 Jest takich tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 :polew: a ten koleś już nic nie pisał co chciał a4 za 6 tyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 zrobilem. woda mi zamarzła ale juz naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 patrzyłem na Tomka wiadomości i było tak jak Michał mówił że wszedzie witam też mam taki problem. :polew: identycznie jak ja. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 patrzyłem na Tomka wiadomości i było tak jak Michał mówił że wszedzie witam też mam taki problem. :polew: identycznie jak ja. :gwizdanie: wcale nie dziadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 patrzyłem na Tomka wiadomości i było tak jak Michał mówił że wszedzie witam też mam taki problem. :polew: identycznie jak ja. :gwizdanie: wcale nie dziadu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 ja z 50 postów na 101 a ty z 30 na 143 to żeś pokazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 jak szaleć to szaleć :polew: Ty weś się rozglądaj za oponami dla mnie wiosna za pasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 jaki rozmiar i ile sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 225/50/17 i 4x tylko powiedz ile bo muszę się finansowo nastroić. [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 20:26_________________________________________________55 też mogły by być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 a 225/45 nie moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 za niskie.[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 20:27_________________________________________________wyglądała by jak koza.[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 20:28_________________________________________________ wyglądał bym jak Siary koza. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 do jakiej kwoty moze byc pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 No no no tylko proszę mi tu nie wytykać...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 No no no tylko proszę mi tu nie wytykać...... :gwizdanie: to Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Dobra dobra ja wszystko widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Dobra dobra ja wszystko widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Cris jeszcze twoje zobacze. a co do opon to moge ci w kazdej chwili załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jak Cris co drugi post wrzuca emoty to stron przybywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jak Cris co drugi post wrzuca emoty to stron przybywa a co myślałeś. ok Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi