Mike_G_A4 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 musti z Ciebie to ranny ptaszek jest :> Nie możecie spać w tej wawie czy co ?
musti Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 musti z Ciebie to ranny ptaszek jest :> Nie możecie spać w tej wawie czy co ? kobieta nie daje pospać do pracy na 8 więc rano się wstaje Grzechu wysłałem Ci kilka opinii na temat tych B6 co prosiłeś
Mike_G_A4 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 LOKO ten sam i nawet myślałem że stanie w tym samym miejscu, klaczek a gdzie moje A3 coś tak ucioł to zdjęcie
siara Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 :hi: Siarek wpadasz w odwiedziny ? % A pewnie Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to do Bukowiny na chwilę wpadnę- towarzysko. Może zebrał by ekipę i odwiedził pijaków Jak by co to Crisa odholujemy do domu:gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 16:14_________________________________________________ Ale nas wczoraj naje.... Ja niestety nie mogłem... Niespodziewana wizyta znajomych..
musti Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 A pewnie Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to do Bukowiny na chwilę wpadnę- towarzysko. Może zebrał by ekipę i odwiedził pijaków Jak by co to Crisa odholujemy do domu :gwizdanie nie będę w Bukowinie swoją B6 a tak byś obejrzał sobie od razu , ale zapraszam tu w okolice Warszawki [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 16:38_________________________________________________ BUKOWINA 2011r oj działo się
siara Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 A pewnie Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to do Bukowiny na chwilę wpadnę- towarzysko. Może zebrał by ekipę i odwiedził pijaków Jak by co to Crisa odholujemy do domu :gwizdanie nie będę w Bukowinie swoją B6 a tak byś obejrzał sobie od razu , ale zapraszam tu w okolice Warszawki [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 16:38_________________________________________________ BUKOWINA 2011r oj działo się To doopa
musti Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 To doopa :confused4 Więc wpadaj do mnie na oględziny i może % nie będzie mi się opłacało jechać tyle km samemu na Zlot także jadę z serdecznym kolegą
ryba85 Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 nie będzie mi się opłacało jechać tyle km samemu na Zlot także jadę z serdecznym kolegą :cool1 ja bym tam wolał wziasc kolezanke
Cris Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 nie będzie mi się opłacało jechać tyle km samemu na Zlot także jadę z serdecznym kolegą :cool1 ja bym tam wolał wziasc kolezanke :polew: :polew:
ryba85 Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 Crisu z czego sie znowu smiejesz?
musti Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Crisu z czego sie znowu smiejesz? pewnie z siebie zboczuch jeden
Rekomendowane odpowiedzi