bajcy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 o, to nie jest zły pomysł. Już za to paliwo które na dojazd stracimy sami zapłacimy:banan:
Cris Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 o, to nie jest zły pomysł. Już za to paliwo które na dojazd stracimy sami zapłacimy:banan: :polew::polew:
tomasz_gti Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 o, to nie jest zły pomysł. Już za to paliwo które na dojazd stracimy sami zapłacimy:banan: dokładnie ja sie pisze
bajcy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 o, to nie jest zły pomysł. Już za to paliwo które na dojazd stracimy sami zapłacimy:banan: oczywiście wszystko po to, żebyś za dużo w koszty nie poszedł
bajcy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 to ta stronka, gdzie kupiłem dziadowóz:wink: http://lumiere-auto.com/ po kliknięciu na Nos véhicules pojawią się wszystkie auta na stronie.
jarek_ns Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dajcie spokój Krzyskowi bo sie załamie. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Cris Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dajcie spokój Krzyskowi bo sie załamie. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk :polew::polew: ---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 21:12 ---------- długo spotują. czikita był??
wolantt Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No ja sie troche zasiedziałem z Michałem i chyba sie rozjechaliśmy o 20, a A Trójkowy chyba o 19... A Czikity nie było...
Mike_G_A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Crisu status to już masz nie tylko na stronie różowy status ale już nawet życiowy jak nie to jak prawdziwy klubowicz, a co do spotów to się fajnie składa bo obojętnie którym przyjade to zawsze na swojego spota trafię
LOKO Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Haayy!! Pomijając kwestię różowego Crisa to muszę wam powiedzieć że pomidorówka jest baaaaardzo smaczna Crisu :polew:
tomasz_gti Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 :hi: z rana Różowy Cris :decayed: rozpoczecie sezony planuja na 6 maja. Ale pewne to nie jest bo sie jeszcze zastanawiają
LOKO Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Crisu spinasz się jakbyś nas nie znał... :polew:
jarek_ns Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Panowie trzeba zrobić zrzutę na różowy dywan dla Crisa żeby godnie mogliśmy go przywitać
Rekomendowane odpowiedzi