siara Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Szkoda... To masz coś na pocieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 :naughty:hehe ---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ---------- http://vimeo.com/40007603 siara poznajesz? ---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ---------- http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GYSeBEsf4Xk# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Panowie a co z tym 6 maja w Krakowie wybiera się ktoś bo ja akurat mam wolne i z chęcią się wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Michał jutro ci powiem co i jak bo teraz mam z 2 promile i mogę pisać niewyraźnie:grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Michał weź jutro else --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Michał jutro ci powiem co i jak bo teraz mam z 2 promile i mogę pisać niewyraźnie:grin::grin: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dobra wezme dysk to sobie zgrasz, Tomasz bedziesz jutro ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Masz tylko audi czy całą grupę VAG? Wolantt zabierz ze sobą zasilacz samochodowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 a cholera wie przywieź jakiś sprzęt co ma USB 3.0 wtedy moment się przegra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 chłopaki nie ma ktos kiery do b5 przedliftowej?potrzebuje pozyczyc tylko ze oddał bym potem swoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ryba ja mam z a3 kiere na zbyciu, co do obszycia dajesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 tak.chce wysłac moja do obszycia. a ona podejdzie do mojej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Tomek mi mówił że go nie będzie.ja bym się wybrał. 6 maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Crisu ty to już musisz z urzedu zpierdzielać Pogadamy jutro na ten temat, Ryba a ile to obszywanie ? i gdzie to chcesz robić ? ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- Napewno podejdzie ja mam w A3 tą kiere od polówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 z urzędu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 co to już na żartach sie nie znasz, bedziesz jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 wiem znam się. będę w końcu jutro od remontu odpocznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 no wpadnij a3 tez powinno byc tez na 16 pod media sie zgadują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi