ryba85 Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 hehe:naughty: ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- kupic takiego i odrazu kilka kucy przybywa.:polew:
siara Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------
jarek_ns Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 intercooler dla michała.---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- w sumie klaczek tez szuka intercoolera. Jak chodziło ci o tego IC BRELOK BRELOCZEK INTERCOOLER, SKLEP, FV (2439923704) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. To jak dla mnie za duży ale ty śmiało zakładaj:grin: podobno w B5 pasuje jak idealnie.
jarek_ns Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Panowie może w niedzielę zrobimy spota na wodą? może Klimkówka lub Tabaszowa? albo ktoś podrzuci jakąś miejscówkę?
siara Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 bry Tak sobie wszedłem na forum w pracy i zauważyłem, że nie są widoczne sygnatury i takie tam..... A przecież takie ustawienia każdy robi sobie na swoim profilu, a nie w ustawieniach kompa..... dziwne.... Może dlatego Crisu nie widziałeś mnie.... Właź w ustawienia
slepy Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 to co panowie spocicie w tą niedzielę? pomysł z wodą nie jest zły:naughty:
Cris Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 dobry pomysł wcale nie jest zły. a pomysł z wodą od zeszłego roku już jest.i nic z niego nie było.
slepy Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 dobry pomysł wcale nie jest zły.a pomysł z wodą od zeszłego roku już jest.i nic z niego nie było. no to kombinujcie coś na niedzielę, tylko zeby był asfaltowy dojazd:decayed:
siara Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Oferta - Audi RS4 - Wyposażenie samochodu: Napęd quattro ABS z EBV oraz ESP Poduszki powietrzne dla kierowcy i pasażera oraz kurtyny powietrzne Kl AUDI S8 FULL OPCJA!!SALON POLSKA NA RS6,M6,GT-R (2436520717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ryba85 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 dobry pomysł wcale nie jest zły.a pomysł z wodą od zeszłego roku już jest.i nic z niego nie było. no to kombinujcie coś na niedzielę, tylko zeby był asfaltowy dojazd:decayed: TEGOBORZA:hi:
jarek_ns Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Tam to teraz tylko kąpiele błotne bo niski jest poziom wody. Sent from my iPhone using Tapatalk
ryba85 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 leprze to niz stawy w brzeznej.:polew: ---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ---------- i juz zaczyna sie wymyslanie.''tam nie bo...''' to dawaj jakas miejscówke. klimkówka tez moze byc.fajnie tam jest tylko w to miejsce o którym ja mysle slepy nie dojedzie i tak to jest.a Loko?dla niego to bedzie ok 100 km.na czorsztynie tez jest fajnie .
ryba85 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 nad czorsztyn to moze bym nawet pojechał.
LOKO Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Pojechałbym i ja A w niedzielę być może Fiestą w końcu zawitam - chyba że się przehandluje wcześniej
Rekomendowane odpowiedzi