siara Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 siema W tą niedzielę był... następny za 2 tyg....
talib1990 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 a gdzie lampy USA ? no to nie trafiłem kurde ze spotem powiedzcie Mi jak najlepiej leciec na Zakopane tutaj z okolic Sącza Limanowej
slepy Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 a gdzie lampy USA ?no to nie trafiłem kurde ze spotem powiedzcie Mi jak najlepiej leciec na Zakopane tutaj z okolic Sącza Limanowej jak dobrze pójdzie za 2 tygodnie bedą
siara Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 powiedzcie Mi jak najlepiej leciec na Zakopane tutaj z okolic Sącza Limanowej Limanowa przez Zalesie do Kamienicy, w Zabrzeży mały postój u mnie (odbiór śliwy ) i dalej kierunek Nowy Targ, Zakopane
jarek_ns Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Grzesiek w końcu widać obrazek w twoim podpisie Masz jeszcze zapasy z zeszłego roku? szukam gruszkówki.
LOKO Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 powiedzcie Mi jak najlepiej leciec na Zakopane tutaj z okolic Sącza Limanowej Limanowa przez Zalesie do Kamienicy, w Zabrzeży mały postój u mnie (odbiór śliwy ) i dalej kierunek Nowy Targ, Zakopane Dajcie znać kiedy to zrobimy mini spota w Zabrzeży
siara Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Grzesiek w końcu widać obrazek w twoim podpisie Masz jeszcze zapasy z zeszłego roku? szukam gruszkówki. Fotka była już dawno, tylko podobno dla wybranych..... Co do zapasów to coś by się jeszcze znalazło. A gruszkówki i innych tego rodzaju specyfików to ja bym nie pił- to same podróby.
LOKO Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Siara kiedy tego mini spota robimy w Zabrzezy?
jarek_ns Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Grzesiek w końcu widać obrazek w twoim podpisie Masz jeszcze zapasy z zeszłego roku? szukam gruszkówki. Fotka była już dawno, tylko podobno dla wybranych..... Co do zapasów to coś by się jeszcze znalazło. A gruszkówki i innych tego rodzaju specyfików to ja bym nie pił- to same podróby. Jak siostra miała chłopaka z okolicy łącka to miałem sprawdzone specyfiki a teraz biorę od jednego gości ale tylko śliwę. Tyle że nie teraz, teraz to chyba tylko podróbami handlują.
ryba85 Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 można się już poazać na sączu:naughty:http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/8.jpg no i ładnie:naughty:
siara Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 oooooooooo zimny Leszek po ciężkim dniu to jest to
Rekomendowane odpowiedzi