LOKO Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Gdyby nie to pseudo "wide-body" to byłoby całkiem fajne autko
Cris Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 ale auto mogło mieć instalacje w niemczech założoną.hmmm ale jak dla mnie i tak za tanio.pytaj na kieleckim może ktoś zobaczy byś na marne nie jechał.
ryba85 Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Opublikowano 21 Lipca 2012 sytuacja opanowana.regulator wymieniony,wszystko działa jak na razie poprawnie.jeszcze tylko jarek posprawdza wszystko na komputerze i bedzie gitara,.
jarek_ns Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Siema. Bo ja właśnie wrucilem do domu. Kto jutro się wybiera na spota? Rozumiem że mam zabrać kompa? Ryba ile cię szarpneło po kieszeni? I na koniec dalej szukam jakiegoś auta do 7t zł jak by ktoś coś miał na oku to dajcie znać Wczoraj oglądałem coś takiego http://moto.allegro.pl/lancia-y-ypsilon-full-opcja-sport-klima-nowy-sacz-i2496432540.html Ogólnie ładnie wyglada ale ma swoje wady. Sent from my iPhone using Tapatalk
ryba85 Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Opublikowano 21 Lipca 2012 kupiłem regulator za 120 zeta i jeszcze musiałem go troche przerabiac.:facepalm:kupił bym za to 2 alternatory.
jarek_ns Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 A to jest zespół ze szczotkami? Za 120pln nie kupił byś alternatora. To teraz tylko patrzeć jak się sypnie sprzęgło alternatora.
LOKO Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Jarek Ty sie jeszcze pytasz czy wziac kompa
ryba85 Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Opublikowano 21 Lipca 2012 A to jest zespół ze szczotkami? Za 120pln nie kupił byś alternatora. To teraz tylko patrzeć jak się sypnie sprzęgło alternatora. tak ze szczotkami.
jarek_ns Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Było by dosyć. Wieczorem ogarnę foty to wstawię. Dzwoniłem do Wojtak ma ale ja w tym miesiącu odpadam, już przekroczyłem budżet. Tak na marginesie to mam do sprzedania listwę 1NK na deskę rozdzielczą, zwykłe wycieraczki (pióra + ramiona) i pokrywę na koło zapasowe do B6 może ktoś potrzebuje.
Mike_G_A4 Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Co do wycieraczek to ja chyba będę potrzebował ale cały mechanizm bo coś mi się zacinają i nie chcą działać nie wiem czy nawet silniczek nie bedzie do wymiany
jarek_ns Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Rozbierz i wyczyść mechanizm i będzie działać. Tylko musisz kupić albo zrobić sobie ściągacz do ramion wycieraczek.
jarek_ns Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 To jak jeszcze się ruszają to spokojnie je odratuje. Ja sobie założyłem AERO. Różnica w działaniu jest kolosalna miałem nowe zwykłe pióra i po zmianie na aero też nowe, jest kolosalna różnica.
jarek_ns Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 To ładuj do A4. U Gładysza masz cały komplet pióra + ramiona za 230pln + ewentualne koszty wysyłki.
Rekomendowane odpowiedzi