MatysAudi80 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 hehehe ja twardy jezdem ale z filipkiem w brzuszku mojej pani moze byc roznie.... o ktorej to jedziecie wogole ?? bedziesz przejezdzal przez korzenna ???
Mike_G_A4 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 No ja inaczej do Sącza nie dam rady jechać ja myślałem na 12 tam już być wiec pewnie koło 11 w sączu, a to już końcówka przed rozwiązaniem ? który miesiąc
MatysAudi80 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 to moze w korzennej sie stykniemy i pojedziemy dalej razem tz na dwa auta oczywiscie rozwiazanie na koniec grudnia, moze poczatek stycznia
Mike_G_A4 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 spoko to jeszcze czas, wytrzyma no to jak bede wiedział dokładnie co i jak to dam Ci znać konkretnie bo jeszcze Łukasz ze Sącza jedzie chyba
MatysAudi80 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 zgoda, to sie bedziemy zdzwaniac ale tak mi sie wydaje ze okolo 10-30 bedziesz tedy przejezdzal wiec moze sie wtedy stykniemy i pojedziemy dalej ale to juz ewentualnie na telefon sie dogadamy
Mike_G_A4 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 No pewnie, Matys taka jedna sprawa jeszcze czy ty ogarniesz temat Subwoofera do kina domowego buczy mi cały czas jak działa i nie wiem co mu jest, pozatym działa normalnie.
STASIU227 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Można do was sie dołaczyć jestem z rabki zdrój
Mike_G_A4 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Pewno zapraszamy im na wiecej tym lepiej, Siara jedziesz do Ochotnicy na podjazd ?
siara Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 No właśnie miałem pytać co to za ustawka.... A Ciebie STASIU227 już dawno miałem zagjić - bo widzę KNT
Mike_G_A4 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Loko tam wcześniej wkleił Podjazd w Ochotnicy Górskiem popatrzymy jak odpadają chłopaki ze ściany
MatysAudi80 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 hehehe, jesli chodzi o suba w kinie domowym to mam podobny problem jak mi zonka zacznie sie pilotem od wzmacniacza bawic. umnie problem jkest taki ze mam podlaczony tv i satelitke i oczywiscie mnostwo innych grajacych gratow .... jak jest wmachol na satelite przelaczony i dzwiek idzie z dekodeta to po wylaczeniu tv to jest cisza ale jak przelacxzy moje dziewcze na tv [w amplitunerze] i dzwiek idzie z dekodeta przez tv do amplitunera i chce wylaczyc tv to idzie jakis dziwny sygnal i sub mi buczy.... wiec moze u Ciebie ten sam problem....
Mike_G_A4 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Ok, tylko ja mam podłączony amplituner razem z dekoderem, do TV wysyłam tylko obraz, myślałem, że to jakiś inny problem bo jak położyłem rękę na blaszce z tyłu to przestaje buczeć tak jakby jakieś prądy się ulatniały gdzieś gdzie nie powienno ich być, a czasem miał tak że walił tak bez ostrzeżenia nawet czasem w nocy z taką zajebistą częstotliwością i tak głośno, że mi okna chciało w domu wywalić i nie wiem od czego, myślałem, że ma przebicie na kablach ale naprawiłem wtyczki i polutowałem kable tak jak ma być i dalej w kulki sobie leci
jarek_ns Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 O której kończy sie ten podjazd? Sent from my iPhone using Tapatalk
Mike_G_A4 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Nie pisze o 11 się zaczyna. W sumie to się zastanawiam czy wcześniej nie jechać w sumie na tą 11 tam być.
jarek_ns Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Jak mnie moja Mycha puści samego to pojadę. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mike_G_A4 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Bierz ją ze sobą, ja biorę żonę i małego, Matys też z żoną leci
jarek_ns Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 To jak tak stawiacie sprawę to może faktycznie. Sent from my iPhone using Tapatalk
MatysAudi80 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 To jak tak stawiacie sprawę to może faktycznie. Sent from my iPhone using Tapatalk odrazu "powaznie" niech one tez maja cos z zycia
jarek_ns Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Tak moja to by wolała jechać na zakupy do KRK Sent from my iPhone using Tapatalk
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 To daj jej auto albo wsadź w pociąg i niech zasuwa, Galerie w Krakowie ma zaraz przy PKP
Rekomendowane odpowiedzi