Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no mi jak najbardziej galeria sandecja odpowiada.niech bedzie 17.ja bede na 100%.

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kolego Młody zmień nagłówek na date 12.12.2010 galeria sandecja godz 17 może znajdą sie jeszcze chętni.

Opublikowano

no własnie.moze ktos dojedzie jeszcze. :gwizdanie:

Opublikowano

no panowie ja się pojawie :decayed: może jeszcze zabiore kumpla jak sie skusi swoją s-line. no to 17 na parkingu podziemnym w galerii sandecja a co do sektoru to jakoś się zjedziemy i ustalimy se na przyszłość :hi:

Opublikowano

no to gitara.ja propnuje sektor c4.bo przewaznie tam jest miejsce.

Opublikowano

Ja nie będę :confused4: obecnie nie mam samochodu. Za tydzień mogę być.

Opublikowano
:hi: Młody jeszcze zmien media na galeria sandecja parking podziemny.
Opublikowano

hej młody no właśnie!!!! czyz byś sprzedał swoją S-ke bo jak ostatnio jechałem do sącza to widziałem twoja audiczke z kartkami w bocznych i tylnej szybie??? planujesz zmiane na kolejną a4? a co do spota to sektor c4 pasi

Opublikowano

hej młody no właśnie!!!! czyz byś sprzedał swoją S-ke bo jak ostatnio jechałem do sącza to widziałem twoja audiczke z kartkami w bocznych i tylnej szybie??? planujesz zmiane na kolejną a4? a co do spota to sektor c4 pasi

Nie A4 B7 jest kiepska nie ma rewelacji po B6 a B8 ceny zabiją z wypasem . Dlatego będzie A6 avant Q :)

Opublikowano

wiec kiedy jakies spotkanie???

dzisiaj kolego :gwizdanie:

Opublikowano

nie ma sprawy.miejmy nadzieje ze nastepnym razem bedzie nas jeszcze wiecej. :hi:

Opublikowano

trzeba sledzic co sie dziueje. :gwizdanie:

Opublikowano

dokladnie.ale jesli ktos ma ochote na spota to ja moge byc w kazda niedziele na parkingu pod galeria,i jak bedzie czas to moze uda sie jeszcze odwiedzic brzesko.albo tarnów. :mysli: :>

Opublikowano

Spocik według mnie bardzo udany dowiedziałem sie bardzo interesujących mnie wieści odnośnie A4 (dzięki songo) a co do spota to od świąt do 10 stycznia jestem na urlopie więc jakby co nie ma problemu, ale proponuję może niech Młody wrzuci nagłówek na 9 stycznia na godzinę 17 w galerii w sektorze C4 i to jak najszybciej może znajdzie się więcej chętnych ruszmy Sącz niech też się coś dzieje.

Opublikowano

Spocik według mnie bardzo udany dowiedziałem sie bardzo interesujących mnie wieści odnośnie A4 (dzięki songo) a co do spota to od świąt do 10 stycznia jestem na urlopie więc jakby co nie ma problemu, ale proponuję może niech Młody wrzuci nagłówek na 9 stycznia na godzinę 17 w galerii w sektorze C4 i to jak najszybciej może znajdzie się więcej chętnych ruszmy Sącz niech też się coś dzieje.

Mówisz i masz :hi: