CZIKITA Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 no dobra chciałbym zapytać,czy moze ktos się orjrtuje wymiana przedniego zawieszenia koszt i kto by mogl mi to zrobić w audi a4b5 avants-line v6 1999r,w sączu prosiłbym o namiary nie drogiego mechanika.A tak wogóle to jestem zielony jesli chodzi o audi Lipne 600 dobre 1200 w górę polecam lemforder a przy kilku kluczach sam ro zrobisz banalnie proste nawet na lewarku się da to zrobić
ryba85 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Opublikowano 16 Maja 2013 no dobra chciałbym zapytać,czy moze ktos się orjrtuje wymiana przedniego zawieszenia koszt i kto by mogl mi to zrobić w audi a4b5 avants-line v6 1999r,w sączu prosiłbym o namiary nie drogiego mechanika.A tak wogóle to jestem zielony jesli chodzi o audi jak bym miał czas to bym ci to zrobił ale teraz ciezko z czasem u mnie. koszt to ok 2 tysiaki za dobre zawieszenie z montarzem powinienes sie zmiescic.tez polecam LMO.
LOKO Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Ryba dwa koła? To chyba coś droższego od lema Ja z czystym sumieniem mogę też polecić Rouville
wolantt Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Byłem dziś w Kingsoftcie i uzgodnilem z Łukaszem ze nie zamykamy listy także kto ma w planie jeszcze program moze to byc za miesiąc a nawet pózniej moze skorzystać z oferty, także zainteresowani pisać do mnie a Ci co chcą zrobić to szybko to mogą działać, planowany grill prawdopodobnie odbędzie sie 8 czerwca ale to nie jest sztywna data możemy zmienić tak żeby pasowało przynajmniej większości i na grillu tylko pomiary a programy indywidualnie w wybranym terminie po wcześniejszym ustaleniu z Łukaszem, takze Panowie działamy, w razie pytań pisać albo dzwonić
ryba85 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Opublikowano 17 Maja 2013 Ryba dwa koła? To chyba coś droższego od lema Ja z czystym sumieniem mogę też polecić Rouville no moze 2 zlote mniej. ok 1500 komplet LMO.za 100 nikt sie z tym nie bedzie bawił, a co ty jezdzisz na rouville?niektórzy to chwala.tak jak master sporty. ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ---------- Byłem dziś w Kingsoftcie i uzgodnilem z Łukaszem ze nie zamykamy listy także kto ma w planie jeszcze program moze to byc za miesiąc a nawet pózniej moze skorzystać z oferty, także zainteresowani pisać do mnie a Ci co chcą zrobić to szybko to mogą działać, planowany grill prawdopodobnie odbędzie sie 8 czerwca ale to nie jest sztywna data możemy zmienić tak żeby pasowało przynajmniej większości i na grillu tylko pomiary a programy indywidualnie w wybranym terminie po wcześniejszym ustaleniu z Łukaszem, takze Panowie działamy, w razie pytań pisać albo dzwonić 8 czerwca mam wesele.a tydzien puzniej drugie.
darecy Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Ktoś znajomy? Uciekając wsiadł do nieoznakowanego radiowozu - Motoryzacja w INTERIA.PL iPad Tapatalk HD
Zemis Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 No mi 8 odpada tez mam wesele...moze RYBA idziemy na to samo??
siara Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 No to myślę, że było by lepiej niż na grilu ,,,:dance2:i:dancing: ---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ----------
marek_sep Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 [A4 B6] Prośba o sprawdzenie aut w Nowym Sączu Witam. Chcę kupić Audi A4 B6 Avant. Proszę o opinie czy poniższe auta są warte swojej ceny. Oferta - Audi A4 - Stan techniczny bardzo dobry, 1 właściciel, bezwypadkowy,książka serwisowa,po wymianie rozrządu,olejów, filtrów, garażowany, mo Oferta - Audi A4 - DO OGLĄDNIĘCIA W NASZYM KOMISIE NA ULICY WĘGIERSKIEJ 144 OBOK FIRMY FAKRO . MOŻLIWOŚĆ SPRAWDZENIA NA STACJI DIAGNOSTYCZNEJ LUB Czy ktoś z Noweg Sącza mógłby sprawdzić te samochody?
Mike_G_A4 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 kolego wklej te linki jeszcze raz bo nie działają
ryba85 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 No mi 8 odpada tez mam wesele...moze RYBA idziemy na to samo?? a gdzie masz to wesele?:decayed:
marek_sep Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Poprawne linki. Bardzo proszę o pomoc w zweryfikowaniu tych aut Oferta - Audi A4 - Stan techniczny bardzo dobry, 1 właściciel, bezwypadkowy,książka serwisowa,po wymianie rozrządu,olejów, filtrów, garażowany, mo Oferta - Audi A4 - DO OGLĄDNIĘCIA W NASZYM KOMISIE NA ULICY WĘGIERSKIEJ 144 OBOK FIRMY FAKRO . MOŻLIWOŚĆ SPRAWDZENIA NA STACJI DIAGNOSTYCZNEJ LUB
Mike_G_A4 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Jarek jakbyś był na spocie jutro to weź kabel bo poskładałem już to cholerne DVD raz mi się udało to opalić a i znów mi to nie działa trzeba coś w ustawieniach kompa posiedzieć może tam coś nie gra
darecy Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 byłem w Kingsofcie dzisiaj z rana na sprawdzenie sterowników silnika i na dobiciu targu jak jeszcze kupię 10 naklejek, założę wiadro zamiast wydechu i yebne spojler wycięty z wanny będze ze 301 kucy
ryba85 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 byłem w Kingsofcie dzisiaj z rana na sprawdzenie sterowników silnika i na dobiciu targu jak jeszcze kupię 10 naklejek, założę wiadro zamiast wydechu i yebne spojler wycięty z wanny będze ze 301 kucy to bedziesz wymiatał.:grin:
darecy Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 chcesz to jakąś wanne da się załatwić może być żeliwna - okleję karbonem, a jej ciężar będzie imitował "push down" efekt (nawet na postoju)
Rekomendowane odpowiedzi