Opublikowano 28 Maja 201313 l Tak dostałem, nawet dwie Wieczorem albo jutro wkleje wykres. Niestety jest pomiar bez normy więc wyniki mniejsze. Z normą powinno być 145 KM i 310 NM. Bez jest 135 i 295. Ale ciągnie długo. Elastyczność dużo się zmieniła i zero dymienia. Wolant tez jest już po lagach
Opublikowano 28 Maja 201313 l Michał WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:wink: Widzę że wszyscy podnoszą moce:naughty: Nie ma ktoś może w domu wirnika takiego jak na zdjęciu w tym temacie? lub pompki od a4 a6 80 100 golfa itp na zbyciu? http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-wymiana-grafitowego-wirnika-module-centralnego-zamka-69024/
Opublikowano 28 Maja 201313 l Ta 80 chyba była w zeszłym roku w Straym Sączu jak dobrze pamiętam tylko bagażnik był bardziej wypchany hehe
Opublikowano 28 Maja 201313 l Tak jestem po logach i... załamka bo niestety nie dostanę wzmocnienia, muszę ogarnąć parę rzeczy ale na pocieszenie też dostałem naklejkę podobno daję 10 kucy
Opublikowano 28 Maja 201313 l to co sie Łukasz dzieje? turbina? czy jak? to jak 10 koni to ja jestem chętny:D
Opublikowano 28 Maja 201313 l to co sie Łukasz dzieje? turbina? czy jak? to jak 10 koni to ja jestem chętny:D N75, przepływka, wtryski i turbo także narazie mogę pomarzyć
Opublikowano 28 Maja 201313 l to co sie Łukasz dzieje? turbina? czy jak? to jak 10 koni to ja jestem chętny:D N75, przepływka, wtryski i turbo także narazie mogę pomarzyć A mówiłem że jak kopci to turbo zdycha to nie nie a jednak
Opublikowano 28 Maja 201313 l to co sie Łukasz dzieje? turbina? czy jak? to jak 10 koni to ja jestem chętny:D N75, przepływka, wtryski i turbo także narazie mogę pomarzyć A mówiłem że jak kopci to turbo zdycha to nie nie a jednak wystarczyło sprawdzić ile bije jak łąduje ok to trzeba by sie chwycić wtrysków które byćmoże leją no a wcześniej też przepływkę czy działa dobrze bo jak np zawyża to dobrze
Opublikowano 29 Maja 201313 l Zobaczymy jak KingSoft sobie poradzi z ogarnieciem skrzyni biegów u Kamila
Opublikowano 29 Maja 201313 l Łukasz przeczytaj dwie ostatnie strony tego temtu. http://a4-klub.pl/showthread.php?t=245628
Opublikowano 29 Maja 201313 l Tak jestem po logach i...załamka bo niestety nie dostanę wzmocnienia, muszę ogarnąć parę rzeczy ale na pocieszenie też dostałem naklejkę podobno daję 10 kucy Szkoda ale jak ogarniesz temat to 1/4 przegonisz mnie na 100% Jarek, a jak ogólnie wrażenia po obsłudze e KS?
Opublikowano 29 Maja 201313 l Zostawiłem auto rano odebrałem popołudniu. Krótka rozmowa i po temacie. Jestem zadowolony. Może karku nie łamie ale jest zdecydowanie szybszy. Mam awarie neta w pracy. Jak będę miał możliwość to wkleje wykres. ---------- Post dopisany at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ---------- Net już jest wykres też