Zemis Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 no ja mam autko juz u siebie...trzeba było wymienić przekażniki, na szczęście z kompem nic się nie stało. ale i tak plus bo doszły mi 4 ele szyby:) ja jutro do roboty;/ a w nastepnym tygodniu Ryba jedziesz nad Roznów?
ryba85 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 no ja mam autko juz u siebie...trzeba było wymienić przekażniki, na szczęście z kompem nic się nie stało. ale i tak plus bo doszły mi 4 ele szyby:) ja jutro do roboty;/ a w nastepnym tygodniu Ryba jedziesz nad Roznów? mysle ze jak bedzie w miare ładna pogoda(nie bedzie padac)to bede jezdził.bo juz dawno nie byłem na rybach.ty bedziesz na roznowie?
Zemis Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Tak ja cały tydzień siedze na Roznowskim...jak będziesz to daj cynka:) albo machaj;p
ryba85 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 Tak ja cały tydzień siedze na Roznowskim...jak będziesz to daj cynka:) albo machaj;p ok:grin:
ryba85 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 mnie chyba też nie będzie to jak cie nie bedzie to napisz cos to kupił.
CZIKITA Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Jedzie ktoś przez stary sącz na spota bo bym się dołączył czikitą do kolumny
CZIKITA Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Z tego co widzę to chmury burzowe z Jazowska kierują się na Rytro więc nad Sączem ma być ładnie i przyjemny wiaterek więc wychodzi na to ze media puki co choć nie wiem czy nie lepiej się zabezpieczyć i jechać na Sandecje
krzysieksza Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 To co karetki tak jechały to śmiertelny wypadek w witowicach był podobno już jest opisane na onecie
CZIKITA Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dawaj linka na obczajkę i dzięki Pany za wesołego spota
tomus Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Tragiczny wypadek w Witowicach Dolnych. Dwie osoby nie żyją - Sądeczanin - Twój Nowy Sącz
CZIKITA Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wypadek masakra Ale za to foty z dzisiejszego bardzo licznego spota będą za jakieś 30 minut
Mike_G_A4 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 oto mój drugi dupowóz nie było mnie na spocie to wrzucę wam foty
darecy Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 A tak słyszeliśmy, nie wiem czy gratulować, czy płakać... A tak na serio to bezawaryjnosci iPad Tapatalk HD
Rekomendowane odpowiedzi