Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzwoni kierowca TIR-a do szefa:

- Szefie, rozjechałem psa

- Auto całe?

- Całe

- To go zakop i jedź dalej

Zakopał, ale zaraz dzwoni:

- Szefie zakopałem go

- To po co znowu dzwonisz?

- Nie wiem co z radiowozem zrobić

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kat wycięty :) jak tam różnica jest, trochę inny dźwięk i jakiś zywszy sie zrobił :D

Opublikowano
  • Autor
Kat wycięty :) jak tam różnica jest, trochę inny dźwięk i jakiś zywszy sie zrobił :D

ile ci to zajęło?

Opublikowano

ile ci to zajęło?

3 godziny spokojnie można sie wyrobić ale trzeba sie przygotować na zakup plecionki ja oczywiście musiałem w międzyczasie jeździć i szukać ale wystarczy 55x100 nie musi byc 55x120 :)

Opublikowano
  • Autor

a czemu ja wymieniałes?

Opublikowano

Niby wyglądała dobrze ale jak zdjalem to zaczęła sie sypać

Opublikowano
  • Autor

aha.jaki koszt?

Opublikowano

Plecionka 40 pln a za kata na kolejowej chcą mi dać 170 a Ty cos mowiles 190 gdzie to było ??

Opublikowano
  • Autor

na kolejowej mi mówił 190.ale to tez zalezy chyba od stanu.a po drugie ceny złomu poszły w dół.to moze przez to.

Opublikowano

Pany jak coś ja mam dostęp do taniej plecionki 22 zł płaciłem na Piłsudskiego pod rozmiar 2,5 wienc powinna być droższa te wasze mają z tego co pamiętam po 17 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

wolant o tym mówiłes?

Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

[/color]Dzięki za spota Prezesy i za nowych kilku członków którzy nas odwiedzili nowymi autami :hi:

milo bylo was poznać i mysle ze widzimy sie na następnym :D w większym gronie :)

Opublikowano

Plecionka w cechamocie 55x100 45 pln a 55x120 50 mi sie udało wytargac 55x100 za 40pln bo mam tam znajomego, jakbym wiedział ze można taniej gdzieś to pewnie bym skorzystał :)

Opublikowano

Nie, tu są tylko poduszki z gwintem, ten co ja chce jest na Allegro za 2900 albo trochę lepszy za 3400

Opublikowano
---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

[/color]Dzięki za spota Prezesy i za nowych kilku członków którzy nas odwiedzili nowymi autami :hi:

milo bylo was poznać i mysle ze widzimy sie na następnym :D w większym gronie :)

Wpadajcie częściej bo nas mało ostatnio na spotach :wink:

---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

Pany film się robi grzebałem przy aucie bo bym go skończył wcześniej ale już mało mi zostało :wink:

Opublikowano
Nie, tu są tylko poduszki z gwintem, ten co ja chce jest na Allegro za 2900 albo trochę lepszy za 3400

coś się bedzie działo:whistling:

Opublikowano

może na przyszły sezon, póki co f*ck air ride i'm gwinted :grin:

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ----------

ale chodziło mi o to:

VW Audi Seat zawieszenie pneumatyczne air-RIDE (3458668262) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ewentualnie o to:

Seat Audi VW zawieszenie pneumatyczne air-RIDE (3480892112) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale jak coś to pewnie to drugie :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ----------

ale chodziło mi o to:

VW Audi Seat zawieszenie pneumatyczne air-RIDE (3458668262) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ewentualnie o to:

Seat Audi VW zawieszenie pneumatyczne air-RIDE (3480892112) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

no też mi ta drugaa opcja nie daje spac, ale póki co cała wolna kasa w dom idzie:whistling:

Opublikowano

ale chodziło mi o to:

ewentualnie o to:

no też mi ta drugaa opcja nie daje spac, ale póki co cała wolna kasa w dom idzie:whistling:

domyślam się, ale i tak masz ogarnięte wszystko na cacy, ja muszę pomyśleć o nowym kole i lakierze, środku i paru drobnostkach :grin: