Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Crisu, widzę że się udało. :wink:

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak

Opublikowano

No ludzie Crisu się spisał czyż to nie genialnie wygląda od razu lifting strony jak nic :naughty:

Opublikowano

tak bo najwiecej żółtej jest.:grin:

Opublikowano

Wcale nie wolanta Silver jest na 6 zdjęciach :hi:

Ale na sandecji się zrewanżuję reszcie ekipy :wink:

---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ----------

A ogólnie to nie żeby coś ale oglądalność wątku wzrosła o połowę co najmniej patrząc po nikach które się świecą i oto chodziło żeby ludzi zachęcić do spotów bo w kupie siła i prędzej coś idzie miedzy sobą załatwić jak się tak spotykamy więc to tylko na dobre wychodzi dla naszych aut :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
Ja już Cię witam drugi raz na forum :wink: ale fajnie że jest Kobieta w N.S. a nie te same mendy :decayed:

kogo miałeś na myśli??:whistling:

Dzień dobry ;), zapewne mnie..:wink:

Opublikowano

chwile mnie nie było na forum i tak sie rozpisali.:decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Dzien dobry

Kamil dzieki ale trzeba te zdjecia cyfrowka zrobic:/

Milego dnia

Opublikowano

Zemis my się nie mijaliśmy ze dwa tygodnie temu we Witowicach ?

---------- Post dopisany at 08:56 ---------- Poprzedni post napisany at 08:55 ----------

Ja już Cię witam drugi raz na forum :wink: ale fajnie że jest Kobieta w N.S. a nie te same mendy :decayed:

Ochroniarzy :decayed:

Opublikowano
Dzien dobry

Kamil dzieki ale trzeba te zdjecia cyfrowka zrobic:/

Milego dnia

No tak jak mówiłem słaba jakość podeślij coś w dobrej jakości to się coś wykombinuje lepszego :naughty:

Opublikowano

Ello Ello :hi:

Opublikowano

Witaj:hi:. mi chodziło o te mendy co napisał.:whistling:

Opublikowano

Pięknie się miniaturki prezentują odświeżam stronę żeby obczajać jak się ładują :slina:

Opublikowano

Młody jest duża mozliwość że mogliśmy się mijać...jak stacjonowałem nad Rożnowskim to często Cie widywałem;)

No nic Cziki zrobimy cyfrą i wtedy pomyslimy:) ale i tak dzięki wielkie:) jak zrobię temat o swojej to wtedy się przydadzą:)

miłego w wieczora:)

Opublikowano

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=512615678825861&set=a.322669031153861.82218.110396855714414&type=1&theater wybiera się ktoś na ten RAJD ?

---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------

Młody jest duża mozliwość że mogliśmy się mijać...jak stacjonowałem nad Rożnowskim to często Cie widywałem;)

No nic Cziki zrobimy cyfrą i wtedy pomyslimy:) ale i tak dzięki wielkie:) jak zrobię temat o swojej to wtedy się przydadzą:)

miłego w wieczora:)

Spoko prezesie mogę to zawsze pomogę jak coś to pisz w końcu klub to jak rodzina :wink: