Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

'Brems Licht' kiedyś mi wywalało na fisie w b7 co jakiś czas i zawsze to był prawy stop spalony.. :wink:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
'Brems Licht' kiedyś mi wywalało na fisie w b7 co jakiś czas i zawsze to był prawy stop spalony.. :wink:

To by się zgadzało z tego co piszą i doczytałem to fakt jedna zarówka pozycyjna mi nie świeciła ale ją w czasie jazdy poprawiłem ten napis dalej sie pojawia ale to się go kasuję ponoć vagiem jako błąd zwykły bardziej a raczej najbardziej mnie interesuje czemu mi wskaźnik paliwa padł pod ostatnią kreską i za każdym razem jak przekręcam kluczyk wstaje do tego miejsca czyli ostre zero i ani kropli w baku co z tym zrobić bo nie wiem ile mam paliwa myślałem że to brems licht jest z tym połączone a to widzę oddzielny problem :kwasny:

Opublikowano

To by się zgadzało z tego co piszą i doczytałem to fakt jedna zarówka pozycyjna mi nie świeciła ale ją w czasie jazdy poprawiłem ten napis dalej sie pojawia ale to się go kasuję ponoć vagiem jako błąd zwykły bardziej a raczej najbardziej mnie interesuje czemu mi wskaźnik paliwa padł pod ostatnią kreską i za każdym razem jak przekręcam kluczyk wstaje do tego miejsca czyli ostre zero i ani kropli w baku co z tym zrobić bo nie wiem ile mam paliwa myślałem że to brems licht jest z tym połączone a to widzę oddzielny problem :kwasny:

moze pływak siadl, albo trzeba go przeczyścic:wink:

Opublikowano

moze pływak siadl, albo trzeba go przeczyścic:wink:

Ale tak z godziny na godzinę Pany no ja zawsze od wieków lałem Super Dizla no drogie takie czyszczenie ? albo wymiana ?

Opublikowano
  • Autor

wyjmij smoka z baku i przeczysc.

Opublikowano

Jak ten smok wygląda i jak to się mniej więcej czyści bo wszędzie w b5 grzebałem tylko nie tam :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

w bagarzniku pod wykładzina jest okragły dekiel przykrecany na 3 wkrety do podłogi.odkrec go i tam zobaczysz dekiel na bakudo którego wchodza 2 wezyki i kostka z przewodami.odkrecasz dekiel i wyciagasz smoka z pływakiem.jak go zobaczysz to bedziesz widział co tam trzeba wyczyscic.:hi:

Opublikowano

Aha dzięki to tam jednak też grzebałem odkręcałem to kółko żeby obczaić co b5 chowa w dupce ale w bebechach nie grzebałem dzięki prezes za info :hi:

Opublikowano

cziki brems licht to od czujników klocków, sygnalizuje że jest ich mało, czasem to faktycznie tak jest a czasem coś nie styka w kostce a czasem właśnie spalona któraś z żarówek.

co do wskaźnika paliwa wyjmij przeczyść i poskładaj jak nie pomoże to wymień

Opublikowano

Beret jest taki że sam osobiście wymieniałem ostatnio heble na 312 Brembo oraz klocki ATE Ceramik i ucinałem w klockach kabelki bo nie miałem czujników w aucie więc to nie może być to po za tym seryjne były na wykończeniu noi też nic nie świeciło w kontrolkach :hi:

Opublikowano

skoro jesteś pewien że czujników nie masz to patrz dokładnie na wszystkie żarówki i 3 światło stop

Opublikowano

:hi: z ranca

Cziki a moze to po prodtu jeet czujnik ktory informuje ze za powoli jezdzisz...?:wink::naughty::kox:

Ryba pod koniec miesiwca bede dopiero w Krk wiec nie wiem czy Ty chcesz tyle czekac na ten kalendarz....?

Opublikowano
  • Autor

aha.napisze do jarka.

---------- Post dopisany at 08:15 ---------- Poprzedni post napisany at 08:02 ----------

zamuwiłem:hi:

Opublikowano

Nie no pozycyjna tylna się faktycznie wykręciła bo mam te ranflaty i trzepie jak na gwincie światła już działają wszystkie komunikat jeszcze jest ale najbardziej mnie ten wskaźnik paliwa martwi zobaczę co mi się uda z nim zdziałać dzisiaj

---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ----------

Licznik naprawiony wskaźnik paliwa też wystarczyło zamienić liczniki z a6 benzyny na chwile i się odciął nic więcej ni było ruszane audi się samo naprawia

---------- Post dopisany 11-02-2014 at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany 10-02-2014 at 19:34 ----------

Audi S4 21499.00 PLN. PORĘBA / ZAWIERCIE - otoMoto.pl jaka wielka pyta :grin: pytąg zawodowiec :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

Jak tam zdjęcia ze spota;D

Opublikowano