ryba85 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 woda to mój zywioł. :polew: pozyjemy pogadamy wypijemy. hihi ja mysle ze pogoda dopisze.a jak nie to poprosimy rosjan zeby nam zawatwili słonce na tak wielka uroczystosc.(mi tylko chodzi zeby nie kombinowac.) musi byc ladnie zeby jakas fotke w koncu ładna zrobic.bo nie bede ukrywał ze ta w 1 poscie mi sie nie podoba.
songo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 no może nie śnieg ale ładnie nie mówią dlatego takie zabezpieczenie od razu z góry. co do foty to na pewno w najblizszym czasie zrobimy ładne fotki które bedzie można walnąć na stronke główną a najlepsze foty wychodza właśnie pod mm wiem bo mam ich troche z poprzednich lat a ze wiosna idzie to ze zdjęciami myśle ze w najblizszym czasie nie bedzie problemu
Młody Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 nie bede ukrywał ze ta w 1 poscie mi sie nie podoba. Z Tobą wszystko oki.
ryba85 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 koło zamku tez jest fajne miejsce. na rynku głównym tez jest ladnie. a nie powiem juz o moim miejscu nad jeziorem Rożnowskim.ale tam nie wszyscy wjada(Adas25) i raczej taka grupa by nas tam nie wpuscili. duzo jest ładnych miejsc. :gwizdanie:
Młody Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 koło zamku tez jest fajne miejsce. na rynku głównym tez jest ladnie. a nie powiem juz o moim miejscu nad jeziorem Rożnowskim.ale tam nie wszyscy wjada(Adas25) i raczej taka grupa by nas tam nie wpuscili. duzo jest ładnych miejsc. :gwizdanie: Gdzie dokładnie ? rynek to fakt fajne miejsce
ryba85 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 Z Tobą wszystko oki. tak tak nie chodzi mi o dziewczyne.tylko ogólnie [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 20:22_________________________________________________Gródek nad Dunajcem.
ryba85 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 tylko na rynek nie wiem czy mozna wjechac.
Młody Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Hmmm wieczorem na 2 min. maku kiedyś gacie prał w fotanie i nic nie mówili tylko żeby użył proszku zamiast szarego mydła
ryba85 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 A już się bałem :travolta: ej mlody młody jak mi siue uda namuwic kuzyna to moze kiedys przyjedzie na spota swoja a6.tez ma ładna.
songo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 nie miejsce jest najważniejsze a autka grają tu pierwsze skrzypce bo co mi z widoków i 2 aut a 10 furek na szarym tle to juz mi lepiej wygląda :naughty:
songo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 nie no jasne że im więcej furek na fajnym widoku tym lepiej i całkiem inaczej to sie prezentuje ale jak będzie paczka nie na 1 spota ale na stałe to widoki stanowia najmniejszy problem . spocik z grilem postaram sie zorganizować z taka miejscówa że o foto az sie będzie samo prosiło
ryba85 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 własnie o tej miejscówce tez myslałem bo mowiles ze jest fajna.a na grilla powinno sie duzo osób zjawic. [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 21:11_________________________________________________ na rynek mozna wjechac bez problemu koło fontanny tez?
Adas25 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 ryba pewnie na chwile nic sie nie stanie no a miejsca wybierajcie dostpne dla wszystkich :> a nie jakas jazada offroad
ryba85 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 ryba pewnie na chwile nic sie nie stanie no a miejsca wybierajcie dostpne dla wszystkich :> a nie jakas jazada offroad Adam nic sie nie martw.ja caly czas mam ciebie na uwadze i twój niski wóz.
Mike_G_A4 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Ale co wy tak stresujecie Adama przeciez ma gwint, trzeba go tylko wczesniej poinformować i już będzie podniesie fure i na offroad gotowy.
Rekomendowane odpowiedzi