Gość gugas Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Krak by przyjechal z miła chęcią :th: a może nie tylko Krak Jest nas wielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No to młody masz okazje sie pokazac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 no panowie i panie( mlody) pozdrawiam ze sloncznej irlandii . narazie nie mam neta wiec nie wiem jak czesto bede tu siedziec ... pamietajcie nie bawcie sie zabardzo bezemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No to młody masz okazje sie pokazac :gwizdanie: Ja nie widzę probelmu Cuber mówisz i masz Spotu nad jeziorem Rożnowskim napewno nie zapomnisz gwarantuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 no panowie i panie( mlody) hehehehhe jak Wy się lubicie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 no panowie i panie( mlody) hehehehhe jak Wy się lubicie :naughty: No :> już za nim tesknie dobra lecę umówiełm się z siostra maku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 dobra lecę umówiełm się z siostra maku miałes wkleic fotke :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Krak by przyjechal z miła chęcią :th: a może nie tylko Krak Więc zapraszam na spot nad j. rożnowskie 10-11 maja jutro podam dokładne dane i ile to wyniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Więc zapraszam na spot nad j. rożnowskie 10-11 maja jutro podam dokładne dane i ile to wyniesie no to czekamy na dokładny opis wycieczki i pobytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Maku co z Tobą???? wogóle Cię na forum nie ma ;( na gg tysz tęsknisz za mną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 dobra juz jestem. nie mialem wczesniej neta . teraz mam :D wiec bede zawsze wieczorami:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Mam nerwy po sączu smigaja dwie B5 srebrna avant i granatowa sedan macie podkładki na tablicach z logo i stroną klubu a na forum cisza jest co z Wami???? (no chyba zę kupili od kogos auta z klubowymi ramkami :gwizdanie: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Młoody no to je musisz namierzyć i pogadac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Młoody no to je musisz namierzyć i pogadac :gwizdanie: A co Ty masz mnie za nowicjusza Cuber sedana dopadłem na stacji dziadek 60 lat nic nie wie o klubie kupił samochód i ramki już były Tak jak napisał Hugo pewnie pomyslał że to klub miłosników kartek formatu A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 hahah no to nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 MŁODY-AUDI - gratki różowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dziękuję i zapraszam do Nowego Sącza a wczesniej na imprezę koło N.S. http://www.a4-klub.pl/smf/mlody_audi_zaprasza_na_urodziny_242505_roznow-t29678.0.html AHA maku211 i kto jest BOSS :th: i co Pani na to ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Młody kiedy jakiś spot w Twoim mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Młody kiedy jakiś spot w Twoim mieście? Po urodzinach pewnie wpadnę do Was na spota do krk :> bo u mnie narazie lipa ale zrobimy gdzies za dwa, trzy tygodnie jak panna maku211wpadnie do POLAND to zorbimy :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dziękuję i zapraszam do Nowego Sącza a wczesniej na imprezę koło N.S. http://www.a4-klub.pl/smf/mlody_audi_zaprasza_na_urodziny_242505_roznow-t29678.0.html AHA maku211 i kto jest BOSS :th: i co Pani na to ? :gwizdanie: Na imprezę bardzo chętnie, ale koliduje mi z rodzinna uroczystością ;( Next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi