tomus Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 tak prawdę mówiąc to ostatnio straszna wiocha się robi na tych spotach
slepy Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 tak prawdę mówiąc to ostatnio straszna wiocha się robi na tych spotach Dlaczego?
Zemis Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam Pancie;) Co sie Tomus działo? w następny weekend będziesz miał zamowienie?()
ryba85 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 bo teraz nie przyjeżdzają na spoty uczestnicy tego forum tylko facebooka.
tomus Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) co prawda nie było mnie 2 ostatnie razy ale upalania na podziemnym oską nie ważne czy Audi czy Oplem to trochę kiepski pomysł. Rafał mam nadzieję że do tego czasu dojdzie Bd dzwonił/ pisał w sobote lub nd rano co i jak. Mam na sprzedaż kable VCDS 11.11.6 lub 12.12.0 obsługa samochodów do 2014 roku Możliwość sprawdzenia działania przed zakupem Cena 170zł Edytowane 8 Grudnia 2014 przez tomus
bajcy Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 co prawda nie było mnie 2 ostatnie razy ale upalania na podziemnym oską nie ważne czy Audi czy Oplem to trochę kiepski pomysł. Rafał mam nadzieję że do tego czasu dojdzie Bd dzwonił/ pisał w sobote lub nd rano co i jak. Mam na sprzedaż kable VCDS 11.11.6 lub 12.12.0 obsługa samochodów do 2014 roku Możliwość sprawdzenia działania przed zakupem Cena 170zł szkoda, że tak późno piszesz bo już zamówiłem
tomus Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 co prawda nie było mnie 2 ostatnie razy ale upalania na podziemnym oską nie ważne czy Audi czy Oplem to trochę kiepski pomysł. Rafał mam nadzieję że do tego czasu dojdzie Bd dzwonił/ pisał w sobote lub nd rano co i jak. Mam na sprzedaż kable VCDS 11.11.6 lub 12.12.0 obsługa samochodów do 2014 roku Możliwość sprawdzenia działania przed zakupem Cena 170zł szkoda, że tak późno piszesz bo już zamówiłem No dopiero dzisiaj się trafiły :-)
ryba85 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 co prawda nie było mnie 2 ostatnie razy ale upalania na podziemnym oską nie ważne czy Audi czy Oplem to trochę kiepski pomysł. Rafał mam nadzieję że do tego czasu dojdzie Bd dzwonił/ pisał w sobote lub nd rano co i jak. Mam na sprzedaż kable VCDS 11.11.6 lub 12.12.0 obsługa samochodów do 2014 roku Możliwość sprawdzenia działania przed zakupem Cena 170zł szkoda, że tak późno piszesz bo już zamówiłem o ku....kto to sie odezwał.
bajcy Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Masz na myśli mnie? chopy. Bo tak dzisiaj dopadłem cały swój zestawik który miałem dołączony do B8(ksiązka, servwis, itp) między gratami była płytka Eibach Federn. Montageanleitungen&gutachten, czy mogę sprawdzić czy takie zawieszenie mam założone jakoś bez podnośnika?
siara Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Raczej musisz podnieść auto i pewnie zdjąć koło... No chyba że koza to włożysz głowę do środka
bajcy Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Raczej musisz podnieść auto i pewnie zdjąć koło... No chyba że koza to włożysz głowę do środka tak też myślałem. No nic, trzeba poczekać na lepszą pogodę, bo przy zmienianiu kół tego jeszcze nie wiedziałem Jest w Sączu jakiś szrot, gdzie mogę poszukać jakichś gratów do b8 Edytowane 8 Grudnia 2014 przez bajcy
siara Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 http://olx.pl/oferta/sprzedam-audi-a4-b5-tuning-CID5-ID7hhTh.html
ryba85 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 Masz na myśli mnie? chopy. Bo tak dzisiaj dopadłem cały swój zestawik który miałem dołączony do B8(ksiązka, servwis, itp) między gratami była płytka Eibach Federn. Montageanleitungen&gutachten, czy mogę sprawdzić czy takie zawieszenie mam założone jakoś bez podnośnika? a ty nie przyjeżdzałes kiedys na spoty?
Zemis Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Pany nie wiecie coś na temat tej Polówki 86c2f co szukam? Ten zakichany tylny pas...masakra jakaś bajcy raczej wątpię, żeby był taki szrot...to jeszcze nie ten czas, aby coś była B8 w takim miejscu... Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Zemis
ryba85 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 rafał dalej nie znalazłes tego pasa?
bajcy Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 a ty nie przyjeżdzałes kiedys na spoty? byłem ze 3 razy
Rekomendowane odpowiedzi