krzysieksza Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Kurde no jak bym miał lewą kase niezastanawiał bym sie Tylko ciekawe bo lampy tył są od 95-96 No i KNS a lokalizacja na OLX wolbrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszq Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Dzień dobry, co słychać w tym temacie? Czy spoty są nadal organizowane? Jeśli tak to średnio ile ludzi przyjeżdża na nie? Może kiedyś bym Was odwiedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Poogladaj zdjęcia to będziesz widział ile aut jest, a jest sporo naskrobane z sratatapalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 ale robi kur.. zime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszq Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Zamieć straszna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysior1991 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Hej Nie ma ktoś na zbyciu Nokii E52? Ładnie i wpelni sprawnej? mam nokie e52 jakbyś chciał . nie jest idealna , używana ale technicznie wszystko sprawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Zima! [emoji48] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 nooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Szkoda ze ja zdjec nie robilem [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ty masz quattro przynajmniej tyle pociechy z tej zimy [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Szkoda ze nie mam czasu na spota podleciec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 loko u ciebie to dopiero zima pewnie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Musialem sobie odsniezyc zeby od domu wyjechac... Pierwszy raz tej zimy [emoji57] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 a mi dzisiaj zabrakło Q. zabrakło mi dosłownie 5 metrów.a nie ciekawie sie cofa z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Prawie jak Czikita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Ryba dobrze ze miałeś czas na cofanie, mnie ciągło a chyba z 40 m na smyka:/:/ masakra co to sie dzieje:/ Loko wpadnij w niedziele to moze ja tez będę.. Mysior podrzucisz mi cenę i fotki na pw:) Dobranoc Edytowane 9 Lutego 2015 przez Zemis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Zemis ciągle mylisz mnie z Rybą, ale to nic, bo też miałem dziś podobną akcję Loko i Ryba wiedzą gdzie... Dawniej zrobiliśmy tam mini spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Zemis ciągle mylisz mnie z Rybą, ale to nic, bo też miałem dziś podobną akcję Loko i Ryba wiedzą gdzie... Dawniej zrobiliśmy tam mini spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 No kurna nie wiem co to sie dzieje...pisze z telefonu moze dlatego;) LOKO ale nasypało tego białego kur...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Niewiem co Wy tak na ten snieg... Ja od wczoraj 2stówy zarobilem a line w bagaju woze [emoji48] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi