ryba85 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 trzeba zrobić coś z tymi spotami bo zeszły na psy Popieram a jak juz jestesmy przy psach.krzysiek ty masz jeszcze te kundelki co raz miałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 nie wszystkie sprzedane było ich 9 a ten Pieronek na foto został u mnie :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ktoś mnie kiedyś na FB spytał czy mamy zezwolenie MSW na konwoje więźniów... [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5362115087 nie wszystkie sprzedane było ich 9 a ten Pieronek na foto został u mnie :-P pozyczył bys mi go na jakis czas.trzeba zutylizować jednego lisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Siema Sądecka elita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Siema Sądecka elita witamy co tam w wielkim swiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 tyra sie od rana do wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Siema Sądecka elita witamy co tam w wielkim swiecie?Przecie on z Brzeska... [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Siema Sądecka elita witamy co tam w wielkim swiecie?Przecie on z Brzeska... [emoji12] j**any tapatalk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Siema Sądecka elita witamy co tam w wielkim swiecie?Przecie on z Brzeska... [emoji12] i to nawet nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No i dobrze bo ja tez nawet nie z Limanowej [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 będzie kto w zakliczynie w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 w brzesku to on jest tylko odświętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 będzie kto w zakliczynie w niedziele?Pewnie polowa "młodych wilków" z sądeckich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No i dobrze bo ja tez nawet nie z Limanowej [emoji3] ostatnio poznałem gości z okolic łącka i chełmca( chyba tak sie pisze) grali u mojego brata na weselu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ryba ja nie pomoge w kwestii tego X6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 będzie kto w zakliczynie w niedziele?Pewnie polowa "młodych wilków" z sądeckich a starzy wyjadaczee? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No i dobrze bo ja tez nawet nie z Limanowej [emoji3] ostatnio poznałem gości z okolic łącka i chełmca( chyba tak sie pisze) grali u mojego brata na weselu To bardziej Siary rejony Ja rodem tocz Ochotnicy Panie [emoji6] będzie kto w zakliczynie w niedziele?Pewnie polowa "młodych wilków" z sądeckich a starzy wyjadaczee?Slepy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ryba ja nie pomoge w kwestii tego X6 to lipę no cóż pojadą ale B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 z okolic łącka To prawdopodobnie musiało być dobrze A co do Łącka to leży............... Wczoraj jeszcze widziałem chyba starego passka, na czarnych blachach, jak szurał po nowej nawierzchni na ładnej feldze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi