Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Proszę o pomoc w zakupie lapka/notebooka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie chce kupic lapka tylko niebardzo wiem co teraz jest dobre itp kwote ktora moge wydac to 2000zł prosze o jakies sugestie porady itp

Opublikowano

Słyszałem że czerwone są dobre. Niebieskie podobno też.

:decayed:

Opublikowano

Ogólnie to mogę polecić HP, DELL, Sony Vaio, Compaq, Toschiba ewentualnie Asus, Dobre wyposarzenie w rozsądnej cenie daje tez

Samsung ale nie mam z nimi doświadczenia więc nie wiem jak z jakością

Do 2 koła to może jakiegoś HP Pavilona albo Asusa (w tej samej cenie co HP powinieneś dostać lepsze wyposażenie, ale jeśli chodzi o jakość to jak dla mnie HP albo DELL co nie znaczy że pozostałym czegoś brakuje)

Acerów nie polecam, jak i Fujitsu Siemens - fajne maszynki ale mam złe doświadczenia - lubią sie pier... zaraz po końcu gwarancji

Fajnie gdyby było 4GB ram bo wtedy Win7 fajnie śmiga, procek to kwestia kasy jaka chcesz wydać - te wolniejsze są tańsze ale spokojnie dają radę, a za szybkość trzeba płacić.

Dysk - powinieneś dostać jakies 320 GB w standardzie - starczy Ci i 200 chyba że ccesz trzymać dużo danych

Pewyferia i interfejsy to w zasadzie standard - przydac się może wyjście HDMI i czytnik jak największej ilości typów kart

Matryca - według uznania

Chyba tyle w temacie - poszukaj na allero albo po sklepach internetowych - na pewno coś znajdziesz a po co przepąłcać w zwykłym sklepie....a gwarancja i tak przeważnie jest producenta

Osobiście gdybym miał kupić coś do 2 koła poszedłbym w HP

Opublikowano
  • Autor

lkowol dzieki za podpowiedz :hi: a ty malik mozesz sie powstrzymac od tego typu odpowiedzi nie znasz sie nie orietujesz sie itp to zobacz co bedzie na tvn lub na polsacie :decayed:

Opublikowano

a ja mogę polecić coś z procesorem Core i3

jeżeli chodzi o firmę to na własnym przykładzie mogę stwierdzić tyle:

miałem do czynienia z paroma Acer Aspire 15,6" (miałem 3 lata), Acer Extensa 17,6"(miałem 3 lata), Acer One 10,1" (miałem 1 rok), wszystkie zostały odsprzedane w dalsze ręce (w rodzinie, chodzą do tej pory) nigdy nie było z nimi problemu.

teraz mam HP ProBook4720s z i5 i też nie narzekam choć mogło by być lepiej jak na HP (lubi się zawiesić, coś skrzypi przy CD) i kto wie czy następnym razem nie wrócę do marki ACER

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

powinien wystarczyć ten lapek z aukcji, chyba że dzieciak lubi grać w gry - przy nowszych grach będzie ledwo hulać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

teraz w media markt jest za***isty lenovo za 1999zł

3 gb ramu ddr3

karta grafiki 1 gb

dysk bodajże 500 gb

matryca 15,6 LED

czytnik kart pamięci

WIFI

HDMI

model to G560

ja użytkuje model starszy G550 już ponad rok i jest super jak dla mnie :) a dałem za niego 1300 zł z win 7:)