Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[S4 B5 2.7T] nowy soft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Poziu tylko nie mów,że to 119 stoi!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

Jak tak to powiedz co i jak dobrze mam Ci zrobić żebyś mi to zanabył :polew:

Opublikowano

sam intercooler bez orurowania 119$

Opublikowano
  • Autor

sam intercooler bez orurowania 119$

145 talarów do naszej europy, tylo właśnie to j**ane orurowanie, oświeciłeś mnie troche co do skali skomplikowania(dzięki)
Opublikowano

Norbi a kalkulowałeś ile z orurowaniem wyjdzie? No i czy filtr zamieniasz na stożek?

Opublikowano
  • Autor

Norbi a kalkulowałeś ile z orurowaniem wyjdzie? No i czy filtr zamieniasz na stożek?

Nie kalkulowałem, bo zdaje się poczekam do wiosny z tym, a stożek jest zbędny bo turbo i tak zadmucha tyle ile trzeba.
Opublikowano

Stozki sa do lansu.

Opublikowano

Norbi, czyli idziesz w 4xx ? Ja też coś wreszcie muszę wykombinować....... :disgust:

Opublikowano

Nie kalkulowałem, bo zdaje się poczekam do wiosny z tym, a stożek jest zbędny bo turbo i tak zadmucha tyle ile trzeba.

Orurowanie da sie wykonać przecież, a stożek hmmm wiesz wiecej powietrza wpadnie do wiadra :-)

Opublikowano
  • Autor

Norbi, czyli idziesz w 4xx ? Ja też coś wreszcie muszę wykombinować....... :disgust:

Koniecznie, Rogal czeka z niecierpliwością :tongue4:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2007, 11:10 _________________________________________________

Orurowanie da sie wykonać przecież, a stożek hmmm wiesz wiecej powietrza wpadnie do wiadra :-)

Wiciu u Ciebie można orurowanie zrobić? [br]Dopisany: 23 Grudzień 2007, 11:11 _________________________________________________Digi 4 z przodu to kosmos straszny, masa przeróbek raczej nie palanowanych przeze mnie :mysli:
Opublikowano

ładnie wyszło, ale jak się zacznie to jak choroba - trzeba kiedyś skończyć z modyfikacjami mod`ów

Opublikowano
  • Autor

Modyfikacje modów już skończone, więcej już wyrezać się nie da, teraz pora na inne rzeczy. :quattro:

Opublikowano

Adecneo z boku na zderzaku.

s44eo5.jpg

Opublikowano
  • Autor

Już wiem, FMIC i wydech to będą następne modyfikacje.

Tylko mam obawy co do dzwięku wydechu po jego kompletnej wymianie, obecnie nie mam dwóch z 4 katów i wydech brzmi rewelacyjnie.Jest głośny tylko i wyłącznie wtedy kiedy jest max. atak. Przy normalnej jeździe zachowuje sie jak wydech 1.6 :tongue4:

Chciałbym to zachować choć w przybliżonej formie. Macie pomysły jak to osiągnąć? U nas chyba jeszcze nie te czasy,że można usłyszeć , zobaczyć swój wydech po modyfikacji np, w jakiejś sumulacji na kompie. chyba że się myle, tu licze na Was :th:

Opublikowano

W moim 1.8T od turbiny jest prosta rurka i końcowy tłumik SuperSprint z dwururką i jest tak samo jak pisze Norbi .Normalnie jest cichy i go nie słychać za bardzo a jak jest pedał w podłodze to daje piękny dzwięk. Markowy tłumik i sprawa załatwiona. Tylko podróbki i jakies taniochy typu "KLM" -wyją non stop przy obojętnie jakich obrotach i obciążeniu. Fakt faktem, że ogólnie po wywaleniu kata zrobiło się głośniej pod maską, ale jest to do zaakceptowania i nie jest to aż tak upierdliwe.