Gość davido31 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 witam. przed skasowaniem inspekcji olejowej (In2) wskazówka poziomu paliwa dochodząc do pierwszej czerwonej kreski, zapalała się kontrolka rezerwy.teraz spada do samego dołu i kontrolka nie zapala się. czyżby matoł z Seata, bo tam wymieniałem olej i tam kasowali mi tą inspekcję, coś mi poperniczył w kompie?widziałem że podłączał interfejsa i coś tam rzeżbił. stosuj proszę regulamin -> prefix tematu pre_pl
mcm Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 może on a może po prostu żaróweczka się spaliła
Gość davido31 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 może on a może po prostu żaróweczka się spaliła żaróweczka jest w porzo bo przy włączeniu zapłonu zapala się.
Pikuś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 mcm00, przeciez oprocz zaroweczki jest jeszcze sygnal dzwiekowy. dziwna sprawa z tym. moze poprostu jakis modul odpowiedzialny za to sie wysr....
mcm Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 trzeba ZVAGOWAĆ blok 17 LICZNIK lub INSTRUMENTS
Gość davido31 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 no tak ale sygnał pojawia się równocześnie z zapaleniem się kontrolki. a u mnie się nie zapala tak więc i sygnału też nie ma.co dziwniejsze wskazówka spada poniżej poziomu czerwonej grubej krechy, co moim zdaniem powinno zabraknąć paliwa.wcześniej jak doszła do tego poziomu to zostawało jakieś pi x drzwi 2 litry bajurki.może ten jełop skasował jakąś wartość we wskazaniach rezerwy paliwa. "trzeba ZVAGOWAĆ blok 17 LICZNIK lub INSTRUMENTS" chyba pocisnę do ASO Audi i niech wbiją mi nowe ustawienia kompa.
grzanek85 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam u mnie po skasowaniu inspekcji też tak jest że rezerwa nie zapala się wchodząc na czerwone pole, tylko dopiero jak jest przy ostatniej grubszej czerwonej kresce. Więc chyba bez obaw kiedyś właśnie na rezerwie zrobiłem 80 km i jeszcze wg vaga było 4 litry w baku pzdr
Gość davido31 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 tyle tylko ze ja napisałem ze wskazówka spada poniżej grubej krechy, a wcześniej miałem jak dotykała pierwszej cienkiej krechulcy.więc robi to dużą różnice.zawsze jak zapalała mi się rezerwa waliłem na stacje i lałem do pełna po to by wiedzieć ile mi pali.
M.Audi Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 jak spadnie ci wskazowka do tej czerwoej kreski to zatankuj do pelna i bedziesz wiedzial ile maz wachy(jak mialem zepsuty zawor wegla aktywnego to mi sie rezerwa swiecila a w baku mialem jeszcze 15 l nie wiem czy to mialo wplyw na to ale teraz tak sie nie dzieje)
Rekomendowane odpowiedzi