Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Czy dobry rozmiar 245/45 17"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy czy dobrze zrobię jak założę alusy z oponami o rozmiarze 245/45 17" chodzi mi o to czy nie będzie mnie prowadzać po drodze :?: proszę o podpowiedz

Opublikowano

Myśle,że na nasze drogi się nie opłaca.Troche jednak wyrzuca jak wpadniesz w koleine przy większych prędkościach.Ja mam 235/45 17.Ładnie wyglądają alu ale są minusy tego.Jeszcze zawieszenie dostaje po d*pie.[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 18:31_________________________________________________Myślę,że się nie opłaca na nasze drogi zakładać.Ja mam 235/45 17 i rzuca,a jak wpadniesz w koleine przy większej prędkości to wyrzuca.I zawieszenie dostaje po d*pie też.Pozdrawiam

Opublikowano

Myśle,że na nasze drogi się nie opłaca.Troche jednak wyrzuca jak wpadniesz w koleine przy większych prędkościach.Ja mam 235/45 17.Ładnie wyglądają alu ale są minusy tego.Jeszcze zawieszenie dostaje po pupie.[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 18:31_________________________________________________Myślę,że się nie opłaca na nasze drogi zakładać.Ja mam 235/45 17 i rzuca,a jak wpadniesz w koleine przy większej prędkości to wyrzuca.I zawieszenie dostaje po pupie też.Pozdrawiam

Chyba sprzedam te oponki :kox:

Opublikowano

Nie o wysokość chodzi tylko o szerokość czyli morze 225/45 co :mysli:będzie w tedy mniej palił i nie będzie tak poniewierało po drodze :naughty: