Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Cena rozrządu z wymianą ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem dopytać Was czy mechanik nie zdarł ze mnie skóry ponieważ auto zostawiłem ojcu i on odbierał robotę. Temat przekazywany z ust do ust przez co nie mogę się zorientować za co zapłaciłem. Sumaryczny koszt z wymianą poniosłem 1400 PLN. Zestaw naprawczy (2 rolki, pasek, pompa wody z zamianą starej) 600 z grosikami w ASO, to dałem mechanikowi. On dokupił jeszcze (poza ASO): hydronapinacz (pudełko Ruville), dwie rolki-w zasadzie je rozebrał i włożył nowe łożyska FAG (pasek alternatora i klimy zostały stare, a łożyska właśnie do nich) i płyn G12 (nie wiem jaki i ile), wymienił jeszcze filtr paliwa, który od dawna woziłem w aucie :) i za to skasował mnie 800 plnjak na mój gust hydronapinacz -260-(u nas w sklepie :confused4:)2 łożyska FAG max 50pln+nie wiem ile płyn G12 załóżmy że 60 pln koncentrat=370, czyli za robotę 430-no więc dużo czy mało i gdzie źle oszacowałem części. Nie sugerujcie się cenami z klubu bo w sklepie w skarlandii na pewno więcej, chodzi mi tylko o szacunkowy koszt...Pozdrawiam.

Opublikowano

zaplaciles uczciwa cene

Opublikowano

za G12 zapłaciłeś 370zł :shocked:

Opublikowano

kolega zsumował

Opublikowano

do AWX lub AVF kpl. rozrząd INA z hydronapinaczem,pompa ruville , paski micro bosch ,napinacz paska micro INA , płyn G12 z wymianą to koszt 1300zł

Opublikowano
  • Autor

za G12 zapłaciłeś 370zł :shocked:

nie nie, tam jest "=" czyli dokupione przez mechanika części i G12=370
Opublikowano

rozrząd do ALT ORI 380zl+ pompa regenerowana okolo 180zl hydronapinacz jest wymieniany co druga zmianę rozrządu, sama wymiana rozrządu to koszt około 450zl + G12 37zl za litr

Opublikowano

normalna cena

Opublikowano

kolega co robił mi rozrząd powiedział że w twoim koło 1500 bez podania twojej kwoty więc chyba zapłaciłeś normalnie

Opublikowano
  • Autor

no to dzięki :> Fura dobrze jeździ, zrobiło się trochę ciszej-chyba któreś rolki grały, więc mogę do niego jeździć...Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi...Pozdrowionka.

Opublikowano

Ja w sierpniu również robiłem rozrząd w ASO VW i za części zapłaciłem: pasek klinowy 106,17, zestaw naprawczy 416,57, pompa wodna 165,41, napinacz 371,23, ( cena części z 10% rabatem)

Opublikowano

na śląsku podobna cena :)

co do czesci ja kupuje w IC z duzym rabatem wiec gdyby ktos potrzebowal rozrzad kompletny... :gwizdanie: