Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6/B7] Brak oświetlenia po otwarciu drzwi z prawej strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam pewien problem ze swoim Audi którego nie potrafię rozwiązać . Polega on na tym , iż otwierając drzwi pasażera z przodu bądź tyłu prawej strony nie zapalają się lampki wewnętrzne , FIS także nic nie pokazuje , nawet lampki w drzwiach się nie świecą , Szyby natomiast działają prawidłowo . Jedyne co zwróciło jeszcze moją uwagę , to podczas otwierania samochodu z pilota otwiera drzwi pasażera dwa razy , natomiast u kierowcy tak jak powinno być , tylko jeden . Może ktoś miał podobny problem i napisze na forum , bo naprawdę nie wiem co mam już robić :wallbash: VAG także nic nie pokazuje poza błędem tylnych drzwi lewych wywalając błąd 'Nie będą zabezpieczone' - coś w tym stylu . Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za zainteresowanie się wątkiem i pomoc :wink4:

Opublikowano

vaga podlacz to sie dowiesz

Opublikowano

vaga podlacz to sie dowiesz

Napisałem że VAG także nic nie pokazuje , więc po co to robić po raz kolejny . Dzisiaj na przykład znów wszystko działa jak należy , możliwe że coś z mikroczujnikami , ale żeby od razu 2 padły to chyba trochę nie możliwe , albo ja mam takie szczęście :wallbash: Zauważyłem też nietypowy problem z podświetleniem zapalniczki , po zapaleniu świateł zapali się na 3 sekundy i gaśnie , po ponownym wyłączeniu i włączeniu świateł po krótkiej chwili znów to samo lub nawet bez reakcji :disgust: W A3 też mi tak świrowała elektryka , w A4 to samo , nie wiem czy to jakaś przypadłość Audi czy takie wadliwe modele :no:

Opublikowano

Działają te mikrostyki też w b5 bo u mnie sie zepsuły obydwa i musze wymienić?