Beck Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Z góry przepraszam jeśli zadaję głupie pytanie ale dopiero zaczynam moją przygodę z Audi. Problem polega na tym że podczas jazdy na drugim i trzecim biegu, gdy podnoszę nogę z gazu, samochód dziwnie stuka. Jest to jedno stuknięcie ale dosyć odczuwalne. Jeśli podałem zbyt mało detali, powiedzcie na co zwrócić uwagę to opiszę wszystko dokładniej.
Artur82 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 bardzo mozliwe ze poduszka pod silnikem albo pod skrzynia jest do wymiany
Beck Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Czy w takim przypadku nie miałbym tego samego problemu na innych biegach?
Pawlo 2004 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Na moje to poduszka silnika lub skrzyni tak jak napisał Artur Na wyższych biegach nie bedzie słyszalny ten dzwięk bo silnik juz sie tak nie "stawia" nie rusza przy dodawaniu czy tez odejmowaniu gazu jak na niskich biegach.
Artur82 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Na moje to poduszka silnika lub skrzyni tak jak napisał Artur Na wyższych biegach nie bedzie słyszalny ten dzwięk bo silnik juz sie tak nie "stawia" nie rusza przy dodawaniu czy tez odejmowaniu gazu jak na niskich biegach. dpkladnie w tym sek...podlacz Vaga...jesli poszlaby np. prawa(z kabiny) to Vag powinien wyrzucic blad i tu juz bys mial sprawe jasna
Beck Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Na moje to poduszka silnika lub skrzyni tak jak napisał Artur Na wyższych biegach nie bedzie słyszalny ten dzwięk bo silnik juz sie tak nie "stawia" nie rusza przy dodawaniu czy tez odejmowaniu gazu jak na niskich biegach. .dpkladnie w tym sek...podlacz Vaga...jesli poszlaby np. prawa(z kabiny) to Vag powinien wyrzucic blad i tu juz bys mial sprawe jasna Tak wlasnie zrobie, dzieki za szybka odpowiedz.
Rekomendowane odpowiedzi