PiotrekS Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Witam ostatnio na alledrogo, znalazłem fajne fele w dość niskiej cenie, nie wiem czy to podróbki, ale jestem zainteresowany, polecacie coś takiego czy nie ma co ryzykować i pakować się w nie wiadomo co? Cena felg 780 zł. Link: http://allegro.pl/felgi-avus-racing-blue-city-wawa-16-17-18-i1492167483.html AC 505 Matt <<--chodzi o te fele
jozek726 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 wypowiem sie co do samych felg moim zdaniej sa
duffy Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 pewnie cena za sztuke no i raczej nie pasuje ten wzór wizualnie do sylwetki audi ale twój wybór
PiotrekS Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 tak, dzwoniłem za jedną tyle krzyczą, ktoś się zdziwi jak mu jedną przyślą :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 tak, dzwoniłem za jedną tyle krzyczą, ktoś się zdziwi jak mu jedną przyślą :gwizdanie: w aukcji nigdzie nie jest napisane że cena jest za 1 szt, a jak wiadomo felgi sprzedaje się w kompletach więc rozstrzygniecie może zakończyć się w sądzie
PiotrekS Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Napisane jest dość nie jasno, ale dopiero po zagłębieniu się w aukcję można wywnioskować, że cena jest za 1 felę. "w zestawie oprócz felgi jest dekielek i pierscien centrujacy dobrany do samochodu"
martini_dy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 piekne nie sa ale mają się tobie podobać - wiec - twój wybór
Nosfer Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Ale tam błędów ortograficznych w tej aukcji
PiotrekS Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 U siebie w cytacie poprawiłem bo aż w oczy razi
Rekomendowane odpowiedzi