Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] FMIC w 1.9 AVF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam małe pytanie odnośnie montażu większego coolera?przymierzam sie do tego od jakiegos czasu i nie wiem gdzie to dobrze zrobić.w necie natknolem sie na firme EL-TEC z Piastowa może ktoś mi podpowiedziec co to za firma i czy za 1200 zl warto to u nich zrobic?

Opublikowano

1200zł jeśli zrobią wszytko z montażem można się skusić... jak robisz to samemu to w około 700zł się zmieścisz (niektórzy schodzili jeszcze trochę niżej ale z używanym rdzeniem)

Opublikowano

Zanim załozyłem u siebie byłem w Eltek-u i pierwsze słysze żeby chcieli zrobić to za 1200 zł , Marecki napisz jakieś szczegóły bo to chyba ściema jakaś ( chyba że ta cena to za sam montaż lub same graty )

Opublikowano

moze 1200 zł ale tylko na FMIC kolanka i reszte wpinaja sie w serie

Opublikowano

cena jest podana od 1200

Opublikowano

cena jest podana od 1200

No dobra , ale za co :mysli:

Opublikowano

cena jest podana od 1200

Dobre pytanie.

Oto co jest napisane na stronie:

"Montaż intercoolera z orurowaniem ze stali nierdzewnej

od 1200 zł

Cena obejmuje kompletną usługę: demontaż/montaż zderzaka, jego przeróbki, umieszczenie i zamocowanie intercoolera, doprowadzenie rur, montaż czujników, zaworów BOV itp."

Ale wątpię, że podana cena dotyczy A4 B6. Najlepiej zadzwonić i spytać osobiście.

Opublikowano

cena jest podana od 1200

Dobre pytanie.

Oto co jest napisane na stronie:

"Montaż intercoolera z orurowaniem ze stali nierdzewnej

od 1200 zł

Cena obejmuje kompletną usługę: demontaż/montaż zderzaka, jego przeróbki, umieszczenie i zamocowanie intercoolera, doprowadzenie rur, montaż czujników, zaworów BOV itp."

Ale wątpię, że podana cena dotyczy A4 B6. Najlepiej zadzwonić i spytać osobiście.

Dzięks Tomek , wiecie dla czego pytałem ....

W eltek-u rok temu krzykneli 2000/2200 zł :thumbdown: całość do mojego traktora :wallbash:

Opublikowano

Mi w El-Tecu powiedzieli że A4 B6 zrobienie FMIC to ciężki temat i cenowo to wyjdzie 1000zł za IC i 1000 za rury + montaż. Trochę mi to było za drogo więc IC zrobiłem sam a rury zrobiłem w MG Motorsport za 700zł. Nie chciałem robić samemu bo na spawaniu i doginaniu rur się nie znam a skecanie tego na kolankach i złączkach to dla mnie porażka.

Opublikowano
  • Autor

kurcze 2200 to rzeczywiście przegięcie mi mówił inaczej ale może zle go zrozumiałem,moż ktoś podpowie gdzie to zrobić w warszawie?a może to zrobić u rogala

Opublikowano

PW .............. :gwizdanie:

Opublikowano

Witam, ja też powoli rozglądam się za kimś kto będzie mógł mi zrobić taki zabieg w autku które mam zamiar nabyć w niedługim czasie, wiec jak ktos ma jakis godny warsztat do polecenia albo sam zna się na rzeczy to bardzo prosił bym o kontakt ;)

Opublikowano

ja jutro własnie jade robic... zrobie fotostory, jak ktos bedzie bardziej kumaty to nawet sam ogarnie pewnie temat

Opublikowano

Pany wystarczy pogłówkować i samemu można zrobić, ja w B5 sam zrobiłem z kuzynem w jedną sobotę w garażu materiał czyli: intercooler wysoki na 23 cm, kolanka, złączki, obejmy i rurę zakupiłem w sumie za jakieś 550zł a robota to koszt 12zł (4 pak lecha :decayed: ) Łatwo, przyjemnie i efektownie :tongue4:

Opublikowano

Dużą loche tam zapakowałeś, wypadało by zderzak zmienić, bo tak to 2.3 będzie zakryte :tongue4:

Opublikowano

ja kupiłem 14 cm... bo po co wiekszy :good:

Opublikowano

Może i nad wyrost ale różnice między14/18/23 nie są takie duże a od przybytku głowa nie boli :kox:

Opublikowano

no własnie

obraz009y.jpg

Opublikowano

Może i nad wyrost ale różnice między14/18/23 nie są takie duże a od przybytku głowa nie boli :kox:

róznica polega tylko w lagu :wink4:

Opublikowano

Łoł :wallbash: Taka locha to do tira a nie A4 :decayed:A tak na marginesie Cooler duży bo auto robione na jakieś 200KM i tym się kierowałem :cool1: