dahek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Co tu wiele pisać jak tu każdy prawie zna Audi od podszewki Napewo jestem Zadowolony z Audi chodz mialem kiedys 80 B3 zdradziłem ja na Vectre B to jednak znowu wróciłem do Audi i chyba juz tak zostanie:) Moze krótkich pare informacji: rok: 2002 poj:1,9 TDI moc:130 KM rodzaj nadwozia : sedan kolor: Granatowy wnętrze niebieskie jestem pierwszym włascicielem w kraju auto sprowadzony z Niemiec od pierwszego własciciela. nio i pare foteczek : prosze nazywac temat zgodnie z regulaminem [Murzyn]
dahek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2007 nio niestety na sniegu wygląda jak czarny ale w rzeczywistosci jest to ciemny granat
Gość juras Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 i do tego to co pisza wszyscy. maluj spod, zakladaj alufelgi i przyciemniaj szyby. koniecznie!!! a pozniej mozesz dodac jeszcze cos od siebie. aaaa i jeszcze jedno, 130ps to troche malo:)
dahek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2007 No niestety powiem szczerze ze autko mnie troche spłukało i to co napisales fajnie by było zrobic ale niestety nie dam rady w 2008 musze troche odrzyc finansowo ;/ale jak to mowią wszystko w swoim czasie . ale mysle ze w silniku nie bede dodawał mocy , szybki bym chcial przyciemnic ale tylko delikatnie, spód to wiadomo ze bede malował i tak mysle czy nie dodac tego malutkiego spoilera na klape.. nio i bym widział 17' orginały audi
kaczekmaster Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 ja bym zrobił małego chipa bo ten silnik jest taki jak mój bardzo podatny na tuning autko ładne zobaczymy co zmajstrujesz. powodzenia
Gość juras Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 zasada jest taka: czlowiekowi zawsze malo. pojezdzisz i zobaczysz. ja jak szukalem auta to rozgladalem sie za takim ponizej 150ps. a teraz juz wiem ze jak bede zmienial(kiedys tam) to mysle ze 200 musi byc. niestety z tego co mam teraz duzo nie wyciagne. a jesli chodzi o alusy to proponuje cos innego. oryginaly chca wszyscy. zaloz cos co sie wyroznia, na tym tez tuning polega. ja wlasnie sprzedalem swoje oryginaly.
dahek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2007 z alusami to trudny wybór narazie to musze sie nauczyc "jezdzic" bo to pierwszy diesel . byłem dzis na spocie u siebie w miescie i jeszcze nie bardzo wiem jak dobrze wykorzystywac moment itp ale wiadomo z czasem zaczna sie przeróbki póki co to sie ciesze fabrycznym
Rekomendowane odpowiedzi