Wodzu1982 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Witam jestem nowym uzytkownikiem. Bardzo prosze nie bluzgac jak cos zle robie jest to moj 2 post. Mam problem z brzeczkiem. Nie wydobywa dzwieku przy zapalonych swiatłach i otwartch drzwiach - gdzie znajduje sie brzeczek i jak to zrobic by działało jak wczesniej ? Kolega za pomoca swojego Vaga wykrył mi nastepujace błędy - bardzo prosze o opis i ewentualna pomoc w doradzeniu jak sie pozbyc tych bledow i ewentualny koszt naprawy : 18057 64764 64516 2813 771 1809 1841 819 Kolejna rzecz - jestem w posiadaniu kabelka Vag-K+Can Commander Full RoHS Moze mi ktos doradzic w jaki program powinienem sie zaopatrzyc ewentualnie dac linka na PW z owym programem aby diagnozowac i edytowac ustawienia w moim aucie ? Dodam ze nie znam sie kompletnie w tym ostatnim i jesli ktos bedzie mial cierpliwosc i podszkoli mnie troche.[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 00:01_________________________________________________czy moglby ktos pomoc ?
domin79 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 ..zapewne wszystko co Ci potrzebne znajdziesz tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=24.0
Jakub555 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Wyciągnij włącznik i załuż go z powrotem ,może coś się poluzowało,
Rekomendowane odpowiedzi