Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] AUDI JAK MARZENIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od paru miesiecy pracuje w Belfaście :shocked: , takie czasy musze latac samolotem do roboty i postanowiłem wykorzystać sytucje aby w czasie wolnym troche zwiedzić ten piekny kraj. :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:

Samochód kupiłem 2 tygodnie temu, zupełnie przypadkowo, gdyż szukałem coś innego. Ale bardzo mi się spodobał i nie było rady. Rzeczywiście jest w bardzo dobrym stanie, zarówno wewnatrz jak i na zewnatrz. Silnik dynamiczny i mimo że nie turbo to jest czym pojeździć. Ogólnie jak dla mnie super. :drool: Co najważniejsze ma żywy kolor, zupełnie inny niż w typowej produkcji.

photo013vp4.th.jpg

photo0136ln8.th.jpg

photo0137da3.th.jpg

photo0140py9.th.jpg

Chciałem troche stuningować, tylko tak sie zastanawiam CO?

Poradzcie, ja myslalem o troche innych felgach, bo te takie jakieś zwykłe.

Pozdrawiam

Ron

[nazwij proszę poprawnie temat] - schiller

Opublikowano

tuningowac ??? lampy przod po lifcie, obnizyc bo stoi jak koza, wtedy i felgi beda ci sie podobac, spoliler z klapy do smieci i bedzie fajniejsza a co do koloru to zdania beda podzielone

Opublikowano

Siema. Spojler zostaw jest ok.Pomalowane dokladki u ciebie daja juz duzo ;) Fele mozesz dac duzo bardziej kozackie i zmienia calkiem wyglad auta-wszystko zalerzy od tego ile chcesz wydac na nie kasy. Mozesz lekko obnizyc autko, zmienic z przodu lampy na zespolone - soczewki, z tylu rowniez mozesz cos ciekawego zapodac. Zawsze mozesz zmienic grill od s lub rs ;] Aha jeszcze lekko przyciemnic szyby i bedzie gites

Opublikowano

no koledzy dobrze napisali ....ale ja wiem jakie sa drogi w irlandii ;) ( nie lepsze niz w polsce ) wiec z tym obnizaniem uwazaj ..... -30mm bedzie ok wg mnie

:) a do przodu valeo lampki ( beda pieknie wygladaly z tym kolorem )

Opublikowano
  • Autor

:hi: Felgi to nawet widzialem tutaj na forum i bardzo mi sie podobaly. Przy obnizeniu trzeba kupic nowe spreżyny, czy ktos ma doświadczenie i określone preferencje? :mysli: Myśle że do tego doloże jeszcze tylko inne lampy z przodu i będzie nieźle.

A może ten sprzedać i kupić nowszy model? :cool::wink4:

Tutaj trafiaja sie czasami super samochody, tylko trzeba się mocno naszukać, bo rynek jest bardzo dynamiczny i pełen rożnych napaleńców :kox::dance::kox: , toteż ciekawy samochód w niewysokiej cenie zaraz znajduje nabywce, doslownie z godziny na godzine. :drool:

Opublikowano

Widze , że kolorek taki sam jak u mnie :kox: Zdeka niespotykany :wink4:

Co do przerobek to koledzy juz napisali co i jak . Lampy zespolone , białe kierunki w błotniki,lampy tylne po lifcie lub te z dużym białym pasem , ciemne szybki , ładne ori fele + delikatna gleba i będzie :thumbup:

Opublikowano

zgadzam się, zostawić spojler, obniżyć, przyciemnić i będzie :thumbup: całkiem fajny ten kolor :audi:

Opublikowano

moge napisac tak samo audi jak kazde niczym specjalnym sie nie wyroznia... jedynie spojler... :) pozdrawiam

Opublikowano

moge napisac tak samo audi jak kazde niczym specjalnym sie nie wyroznia... jedynie spojler... :) pozdrawiam

Jak to nie :bicz: .. wyroznia sie kolorem ;)

Opublikowano

a ja na twoim miejscu dowiedzialbym sie ile cie wyceni ubezpieczalnia jak przerobisz troszke autko

Opublikowano
  • Autor

Moje zdanie jest takie, że jak przerabiać to trzeba mieć co i nie każdy tak naprawdę się nadaje do przeróbki. Drobny przykład: samochód z kolorem czarnym i jasną tapicerką w środku już daje inną jakość samochodu i nawet drobne przeróbki nadają inny, indywidualny smaczek pojazdu - :drool:........ :kox: :> - zależności od tego co chcemy uzyskać. Ja szukałem samochodu z jasną tapicerką ale nic nie mogłem trafić przez 2 miesiące. Jak wrócę to zasięgnę języka ile kosztują nowe sprężynki do tego pudełka, bo to naprawdę zmieni jego wygląd. :cool: Napiszcie, czy ktoś kupił naprawdę coś ciekawego :drool: - a może szuka.

Pozdrawiam wszystkich i dobrej zabawy w noc Sylwestrową.