marcel173 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Witam wszystkich chodzę tu po forum i czytam troszkę na temat podłączenia suba otóż zakupiłem już suba oraz oryginalną wiązkę z anglika do podłączenia go ale zastanawia mnie jeszcze jedno nie wiem czy mam aktywny tył głośników podpowiem tylko ze mam w kostce którą wsadzam do radia mam tam 8 kabli czyli 4 głośniki a jak wymontowywałem tą wiązkę z innej audi to zauważyłem ze przy takiej samej kostce jest tylko 4 kabelki czyli 2 głośniki a wiem ze audi miało 4 + suba powiem tylko ze posiadam a4 avant i radio concert I
K2 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 tak audi sedan ma 8 kabli 2 głośniki w polce i 2 w przednich drzwiach + 2 małe w klamkach ale one idą z głośników w drzwiach wiec nie idą do radia a w avancie zapewne tez jest tak samo a czemu ty masz tylko 4 kable jak mówisz możne ktoś przerabiał CA i głośniki tylne nie wpinał już pod radio tylko pod wzmacniacz i porostu wywalił te wiązki a zostały tylko przednie głośniki tak przeważnie robią ze przednie pod radiem a tyknie + skrzynia lecą ze wzmacniacza a sygnał idzie przez RCA
Rekomendowane odpowiedzi