tomek1974 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Witam Zacinają mi się przyciski w panelu klimatronika i postanowiłem je przeczyścić ale mam problem z wyjęciem go .Na forum znalazłem tylko zdjęcia jak wyjmuje się przed liftem. Jak oglądam na alegro klimatroniki to widać tylko jakieś blaszki dwie u góry i dwie na dole .Kombinuję i kombinuję i za nic w świecie nie chce się ruszyć. Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi bo męczą mnie te ciężko chodzące przyciski . Oto mój klimatronik http://allegro.pl/panel-sterowania-klimatronik-audi-a4-lift-95-01rok-i1483074745.html Gdzie jest prefix!!!! - poprawiłem (kolejne wylądują w koszu)
tezet627 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Kolego ja u siebie najpierw wyciągam radio, później wkładam rękę w kieszeń od radia i wypycham klimatronik... Trzeba użyć trochę siły i wyjdzie...
tomek1974 Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 dzięki za pomoc, po godzinnej walce wyszedł :hi:
tomek1974 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 Bo nie chciałem nic połamac :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi