rojbert Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Przekaźnik tylnego światła przeciwmgielnego - gdzie go znajdę ?? Od dłużeszgo czasu walczę z tylnym światłme przeciwmgielnym wszystko sprawdzilem i pozostają mi dwie opcje: - przekaźnik padł - uszkodzony przewód
mcm Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 http://img164.imageshack.us/img164/3247/pmgowezo5.jpg
szogun0 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Przewód, bo taki przekaźnik nie istnieje.
rojbert Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2007 Przewód, bo taki przekaźnik nie istnieje. jak nie istnieje skoro kolega pokazałna schemacie ze istnieje i aby sie do niego dobrać trzeba całą skrzynkę z bezpiecznikami wywalić ???
kapete Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Czy zwalczyłeś te światła? Właśnie zakupiłem auto i też chętnie zobaczyłbym jak świeci się tylne przeciwmgielne.[br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 22:23_________________________________________________No jestem mądrzejszy o kolejne doświadczenie. Napięcie z przełącznika wychodzi. Jast jeszcze na kostce, która znajduje się po lewej stronie przy nogach kierowcy (tam jest dużo kostek) Dalej nie miałem czasu szukać. Tak się zastanawiam tylko, czy rozbebeszać pół auta i szukać, czy od tego miejsca pociągnąć nowy kabelek?[br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 12:08_________________________________________________No i ja już mam światła przeciwmgielne. Od kostki pociągnąłem kabelek do lewej lampy. Ponieważ jestem z natury "złośliwy" włożyłem dwie żarówki. Tacy "złośliwcy" jak ja wiedzą w jakim celu dwie. Dzięki wszystkim za rady.
Rekomendowane odpowiedzi