Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Jak dopasować wlaściwą zmieniarkę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmieniarka to tylko zmieniarka na płyty audio mapy wkładasz do navi. Zmieniarka tylko Oryginał audi.

Opublikowano

Aha a jak radio czyta płyty mp3 to czy do zmieniarki można wkładać mp3 czy tylko zwykłe cd?

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ----------

A czy wszystkie oryginalne zmieniarki Audi podejdą, czy tylko niektóre bo ceny są od 130 zł do 500 zł a nawet wiecej?

Opublikowano

tylko audio zmieniarki podchodzą raczej wszystkie

Opublikowano

rozumiem że mp3 nie czytają zmieniarki?

Opublikowano

i jeszcze mam ostatnie pytanie, od niedawna mam samochód, nie mam kodu do radia, czy jak podłącze zmieniarkę to muszę wpisać kod albo jak odłączę kable ?

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ----------

myślałem nad cyfrową, ale jestem zwolennikiem oryginału

---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

ZMIENIARKA CD MP3 AUDI A1 Q5 A7 A6 A4 A5 8X0035110 (4437524119) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. znalazłem taką niby czyta mp3 ale nie wiem czy będzie pasować do nawigacji BNS 5.0

Opublikowano

jak kupisz w kiepskim stanie to nie będzie czytała płyt będzie przeskakiwała i później i tak kupisz cyfrowa. Do podłączenia zmieniarki nie trzeba odłączać radia od zasilania nie może być tylko włączone. Jeśli było od nowości w aucie to nie bedzie pytało o kod.

Opublikowano

Do BNS 5 pasuje cyfrowa xCarLink, polecam.

Mam takową i jestem zadowolony.

Opublikowano

Ta zmieniarka z linka nie nadaje się, jest pod instalację światłowodową. Pod taką normalną (w pełni przewodową) instalację nie było oryginalnych zmieniarek obsługujących mp3. Jeśli chcesz oryginalną zmieniarkę montowaną w schowek to musisz szukać wyglądającej z przodu tak samo jak ta z linka ale z jednym złączem wyprowadzonym na przewodzie o długości ok 5cm.

Opublikowano

Ok dzięki wielkie za poradę, będę szukał, szkoda ze niema zmieniarek mp3, ale 6 cd to i tak sporo muzyki, i dźwięk z takich płyt (oryginalnych) jest lepszy. Mam u siebie audi bose i różnica jest zauważalna.