marewel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 o o ktorym teraz piszesz to Sachs ? Niestety luk. Moim zdaniem jesteś 920zł w d*pę.... Niestety mylisz się kolego luz obrotowy jest taki jak był po regeneracji,drgań nie ma żadnych. Przed miałem telepanie buda jak się sprzęgło nagrzało ,kolo było ubite.
Luka4 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 o o ktorym teraz piszesz to Sachs ? Niestety luk. Tak pytałem bo aktualnie na alledrogo jest Sachs za 1109 zł .
marewel Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Na allegro może być i z 500 nie chce za darmo.
dajmler4 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 czyli co dac sobie spokuj? kolego marawel czy odzywales sie do tej firmy co oni na to ze jest teraz luz? poczuwaja sie do winy czy prubuja wywinac kota ogonem?
marewel Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja nic nie oddawałem jeżdżę na tym nie odczuwam problemu.
dajmler4 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 hmm moze zadat teraz glupie pytanie czy taki luz jak ty pozkazales jest normalny? czyli mam rozumiem ze zadnego dyskomfortu zwiozanego z tym luzem nie ma? slizgania zgrzytania jakis niepozadanych spraw? ogólnie polecasz czy nie? pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi