Wąski Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Tez tak myślę zabardzo ciemne z przodu :th:
lukep Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 ja juz takie autko kupilem o wiele za mocno jest w nocy ledwo widac
Gość rob Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 ja juz takie autko kupilem o wiele za mocno jest w nocy ledwo widac w nocy rzeczywiście musi być nie wesoło, ale wygląda nawet, nawet
radek79 Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 lukep :>a dowód rejestracyjny jeszcze masz czy już Ci zabrali??
Przemo603 Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 U mnie wyglada to tak, fotki niestety słabe
lukep Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 jeszcze mam jak zabiora to wtedy sciagne te boczne przednie. a na lato zaloze te fajne chromowki
slepy Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 pytałem u mnie w okolicy, i sam tyl folia to wydatek rzedu 500zł, ale jak mowilem dal mnie kicha i nie bede robil... chociaz z przyciemnionymi wyglada o wiele lepiej...
saintadamus Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 ciemne szybki są miszcz i wydaje mi sie że do każdego koloru karoserii pasują tylko od gustu zależy jak ciemne nie podoba mi sie auto z zupełnie jasnymi szybami
slepy Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 a mi sie podoba, tylko jak masz srodek na wypasie z jasna skora, to wyglada za***iście... widzialem kiedys golfika II z zewnatrz standart, tylko czarny lakier na polysk, czysciutkie szybki, i kremowa skora, wygladalo
Wąski Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 a mi sie podoba, tylko jak masz srodek na wypasie z jasna skora, to wyglada za***iście... widzialem kiedys golfika II z zewnatrz standart, tylko czarny lakier na polysk, czysciutkie szybki, i kremowa skora, wygladalo Wszystko kwestia gustu.Jeśli nie beton to do każdego koloru pasuje... :th:
marioti Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ja też się skusze na przyciemnionko... tyle że tak jak koledzy mówią.. na lajcie żadna smoła.. Myślę że tak 15% przód 30% tył zresztą jeszcze oblukam u ściemniacza. U mnie niedaleko jest serwis szyb i tam kolesie ściemniają. Do mojej b5-tki powiedzieli mi 450zł wraz z folią Foliatec.
Wąski Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Proszę bardzo niebieskie Audi z przyciemnionymi szybami :th:
slepy Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 ładnie, bardzo ładnie, i ku takiemu czemus bym sie skłaniał... fajnie to wyglada no i mysle ze by sie Miski nie trzepialy... :th:
Wąski Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 ładnie, bardzo ładnie, i ku takiemu czemus bym sie skłaniał... fajnie to wyglada no i mysle ze by sie Miski nie trzepialy... :th: Miło,super widoczność,wizja też,i tak jak piszesz władza przymknie oko :th:
Młody Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Najlepiej sciemnic wszystkie szyby tak samo :th: albo tynią troszkę mocniej :th:
Rekomendowane odpowiedzi