bania_85 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Na razie złoże to tak żeby dało się jeździć, a w międzyczasie coś zamówię. Do podłączenia może być taki przewód: przewód przetwornicy 4pin żarnik D1S (2728195256) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. KABLE ŁĄCZNIKI PRZEWÓD XENON D1S NOWY (2686064288) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy kupić coś takiego oryginalne od Audi jak w tej aukcji: AUDI A4 B6 03R. ŻARÓWKA ŻARNIK XENON (2712294606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
waskivw Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Podłącze się pod temat , szukam silnika regulacji wysokości do xenona ,tego w lampie ,może ktoś ma na części taką lampę.
bania_85 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Zadam jeszcze kilka istotnych pytań: 1. Jak odłączyć ta wtyczkę którą jest podłączona cała lampa, ponieważ nie mogę jej odłączyć i całkiem wyjąć lampy. 2. W którym miejscu powinna znajdować się stara przetwornica? 3. Duży może być problem z powrotem do stanu oryginalnego? Co ktoś mógł zrypać, żeby zrobić taką fuszerkę?
GreGoriO Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 wtyczkę wyciągasz, żaden problem, wychodzi normalnie, trzeba nacisnąć blokadę...jeśli jeszcze jest. przetwornica ma być pod lampą, we wnęce... inaczej lampa nie wejdzie na swoje miejsce wszystko zależy... normalnie to tylko przetwornica, kable w środku i palnik... nic nie wystaje.
bania_85 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 A kable muszą być oryginalne, czy wszystkie pasują które pasują do żarówki D1S?
emay Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Polecam OSRAM COOL BLUE INTENSE 5000K 66240CBI a tutaj masz wyszukiwarke: OSRAM Automotive Lighting - Search and find quickly
bania_85 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Kupiłem sobie żarówkę D2S (na szczęście taką za 30 zł) i jak próbowałem ją zamontować w tym zestawie, to się uszkodziła, co spowodowało, że się wkurzyłem i wszystko zdemontowałem. Kupię przetwornicę, żarówkę i to wszystko poskładam do kupy jak będę miał chwilę. --------------------------------- 2012-11-02 Dobra nowy zestaw już zainstalowany. Kupiłem nową przetwornicę, kabel do żarówki i używaną żarówkę. Teraz pytanie: Żarówki powinny być D1S, czy D1R?
Rekomendowane odpowiedzi