audiKSP Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Witam. Do tej pory wszytko było ok. Dziś wsiadam do samochodu, telefon jak zwykle połączył mi się przez BT z autem i po chwili ktoś do mnie zadzwonił. Dźwięk melodii był bardzo charczący i jak odebrałem rozmowę to również głos był bardzo charczący i nic nie można było zrozumieć. Tak jest cały czas. Nie mam pojęcia od czego to się mogło zrobić. Ktoś ma jakiś pomysł?
peAce Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 U Ciebie przynajmniej cos charczy, a u mnie nic nie słychać z głośników jak odbiore rozmowę Pawe(L)
audiKSP Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 z głośników czy z głośnika? U mnie dźwięk telefonu jest z jednego głośnika oddzielnego a nie z głośników od audio. Pewnie ten głośnik siadł.[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 18:05_________________________________________________Ja mam E52 Nokię ale u mnie do tej pory przez rok było wszystko ok.
peAce Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 z głośników czy z głośnika? U mnie dźwięk telefonu jest z jednego głośnika oddzielnego a nie z głośników od audio. Pewnie ten głośnik siadł. To rozmowa idzie z innego głosnika niz głosniki audio tego nie wiedziałem. Gdzie jest ten głosnik jeśli mozna spytać?
audiKSP Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 Zawsze mi się wydawało że tam jest oddzielny głośnik. Nie wiem jednak gdzie on jest. Może ktoś się wypowie i potwierdzi. PS. Właśnie sprawdziłem znowu i po dwóch dniach już mi działa dobrze. Nic nie charcze. Mam nadzieję że na stałe (P)ozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi