Tosik Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam wszystkich Mam pytanie czy ktoś wykręcał całe wisko razem z kołem pasowym wiska z obudowy silnika bo musze wymienić napinacz paska wieloklinowego a nie mogę go wyjąć bo koło pasowe wiska go blokuje. Odkręciłem tą śrube z tyłu (imbus nr.8 bodajrze) a koło pasowe wiska poluzowało sie a nie chciało wyjść, co trzeba zrobić żeby wyszło z obudowy silika??? Z góry dzięki za porady!!
dark79 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 1Z ale u Ciebie to samo http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,20620.0.html
Tosik Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2007 Czytałem ten wątek wcześniej ale u mnie nie chce wyjść wisko po odkręceniu tej śruby imbusowej, tylko lekko sie luzuje i nie chce wyjść A nie ciągąłem na chama żeby nie uszkodzic wiska.
dark79 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 sprobuj jak poluzujesz srube z tylu, puknac lekko w nia przez klucz czy cos innego, wisko powinno sie zluzowac, moze poprostu pasownie siedzi
Rekomendowane odpowiedzi