sokram Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Czesc, Dzis ciagnalem mojego sasiada na lince bo mu auto nie chcialo rano odpalic. Pomimo licznych prob auto i tak nie odpalilo. Mam automat 4 biegowy i ciagnalem na 1 biegu. Czy takie holowanie drugiego auta jest dla automatu szkodliwe? Sokram
Maxss Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Nie wiem jak jest w przypadku ciągnięcia kogoś , lecz wiem ,że w przypadku cholowania automatu są później problemy ...
majkel_majki Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 wiem ,że w przypadku cholowania automatu są później problemy ... Rozwiń trochę bo tak to robisz ludziom wodę z mózgu
erniorzegow Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Nie jest szkodliwe jeśli sięto robi z głową i nieszarpie
michu93 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Nie jest szkodliwe jeśli sięto robi z głową i nieszarpie dokładnie. lecz ja bym mimo wszystko nie ryzykował. a co do holowania auta z automatem to wiem tylko, że można odholować małą odległość (kilka km co najwyżej) i to nie przekraczając 40km/h.
Rekomendowane odpowiedzi